07/12/2023 4:39 πμ

Κακοκαιρία: Ποια σχολεία είναι κλειστά στην Ανατολική Αττική

Οι δήμοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τις αποφάσεις τους για τη λειτουργία των σχολείων στην περιοχή αρμοδιότητάς τους


Παρότι ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε το πρωί ότι τα σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν ανοιχτά σήμερα, οι δήμοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τις αποφάσεις τους για τη λειτουργία των σχολείων στην περιοχή αρμοδιότητάς τους.

Έτσι, με απόφαση δημάρχου, οι σχολικές μονάδες στον Ωρωπό θα παραμείνουν σήμερα κλειστές. «Με απόφαση του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη κλείνουν σήμερα όλα τα σχολεία (Βρεφονηπιακοί σταθμοί, Ειδικά σχολεία, Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) στην επικράτεια του Δήμου Ωρωπού λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας» αναφέρει η ενημέρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Με απόφαση του Δημάρχου Ωρωπου Γιώργου Γιασημάκη κλείνουν σημερα ολα τα σχολεία (Βρεφονηπιακοί σταθμοί, Ειδικά σχολεία, Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) στην επικράτεια του Δημου Ωρωπου λογω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στο δήμο Φυλής στην Αττική λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου: «Κλειστά, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, θα μείνουν σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *