15/07/2024 1:48 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ένοπλη ληστεία στη Βαρυμπόμπη! Ο πλαστικός χειρούργος ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά…

Όταν οι κακοποιοί κατάλαβαν ότι οι αστυνομικοί έχουν αποχωρήσει, τότε βγήκαν από το σπίτι και εξαφανίστηκαν.


Άγνωστες πτυχές της ληστείας στο σπίτι του πλαστικού χειρουργού και της συζύγου του στη Βαρυμπόμπη αποκαλύπτονται και εγείρουν ερωτήματα σε σχέση με τη διαχείριση του συμβάντος από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πλαστικός χειρουργός πρόλαβε να καλέσει την Αστυνομία και να ειδοποιήσει για την παρουσία κακοποιών στην οικία του, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, όταν οι δύο ληστές μπήκαν στο σπίτι αρχικά ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την 61χρονη σύζυγο του γιατρού, την οποία ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου.

Ο πλαστικός χειρουργός βρισκόταν σε άλλο χώρο του σπιτιού. Άκουσε το θόρυβο, κατάλαβε τι συμβαίνει, κάλεσε την Αστυνομία και στη συνέχεια έκρυψε το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά την κλήση του έφτασε στο σπίτι της Βαρυμπόμπης όχημα της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί χτύπησαν επιμόνως το κουδούνι αρκετές φορές , ωστόσο, όταν είδαν ότι δεν απαντά κανείς αποχώρησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που οι αστυνομικοί χτυπούσαν το κουδούνι στο εσωτερικό του σπιτιού οι ληστές κρατούσαν ομήρους υπό την απειλή όπλου τον γιατρό και τη σύζυγό του.

Όταν οι κακοποιοί κατάλαβαν ότι οι αστυνομικοί έχουν αποχωρήσει, τότε βγήκαν από το σπίτι και εξαφανίστηκαν.

Όσον αφορά στην εξέλιξη των ερευνών, οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να βρουν κάποιο καρέ που θα μπορούσε να έχει καταγράψει το όχημα διαφυγής των δραστών και τις πινακίδες κυκλοφορίας του.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι. Έτσι, οι έρευνες στρέφονται σε άτομα που μπήκαν κατά το παρελθόν για οποιοδήποτε λόγο στο σπίτι (για παράδειγμα για κάποια εργασία ή παροχή κάποιας υπηρεσίας) και θα μπορούσαν να το έχουν στοχοποιήσει. Από την προφορά των ληστών προκύπτει ότι πιθανότατα είναι αλλοδαποί.

Την έρευνα για την υπόθεση δεν έχει αναλάβει κάποια κεντρική υπηρεσία της Ασφάλειας αλλά το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

ieidiseis.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *