29/04/2024 6:28 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαίρη Χρονοπούλου: «Πολύ βαριά η κατάστασή της»! Τι λέει η οικιακή βοηθός για το σοβαρό ατύχημα στην Παιανία

Ζαλίστηκε, δεν την κράτησαν τα πόδια της, έπεσε κάτω και χτύπησε σ’ ένα τραπέζι...


Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου, με την οικιακή της βοηθό να επιβεβαιώνει ότι είναι πολύ βαριά. Η Νίνο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό λέγοντας ότι κατάλαβε πως η σπουδαία κυρία του ελληνικού κινηματογράφου αντιμετώπιζε πρόβλημα καθώς αυτή είχε ρεπό την ημέρα του ατυχήματος.

“Είναι πολύ βαριά η κατάστασή της, όπως ήταν. Είχα ρεπό, έλειπα, το απόγευμα κατάλαβα… επειδή συνήθως έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε, το κατάλαβα… Αμέσως ξεκίνησα να πάω σπίτι, αλλά ήμουν στην Αθήνα και ήταν μακριά η Παιανία” είπε χαρακτηριστικά η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου.

Ο οικογενειακός φίλος της, Θωμάς Χούντας τόνισε: “Δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι καλή, από την πρώτη στιγμή που τη φέραμε εδώ διασωληνώθηκε, οι γιατροί μας είπαν ότι είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ευελπιστούμε μόνο στο να αναρρώσει γρήγορα, να ξυπνήσει, να ανοίξει τα μάτια της, να μας δει, να μιλήσουμε… Με έχει ταράξει αυτό τόσο πολύ, δεν το περίμενα.

Την Κυριακή ήταν μόνη της, η κοπέλα που έχει στο σπίτι είναι σε άδεια. Μιλήσαμε τελευταία φορά στις 15.30 και ήθελε να κοιμηθεί. Της είπα «μη σηκωθείς Μαιρούλα μου», γιατί τον τελευταίο καιρό ζαλιζόταν. “Δεν θα σηκωθώ, θα είμαι στο κρεβάτι συνέχεια, μην ανησυχείς”, μου είπε.

Πάντως στις 7.00-7.30 που γύρισε η κοπέλα από την άδεια, τη βρήκε, ήταν πεσμένη κάτω και δεν ξέρουμε πόση ώρα ήταν κάτω. Το βασικό είναι ότι δεν είχε της αισθήσεις της καθόλου. Κάλεσα ιδιωτικό ασθενοφόρο αμέσως. Τη φέραμε στον Ευαγγελισμό. Διασωληνώθηκε.

Οι γιατροί μας είπαν από τη πρώτη στιγμή ότι η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή. Κρίνεται πολύ σοβαρή. Δεν έχει σχέση με προηγούμενα προβλήματα υγείας. Ζαλίστηκε, δεν την κράτησαν τα πόδια της, έπεσε κάτω και χτύπησε σ’ ένα τραπέζι και το χτύπημα φαίνεται πως ήταν αρκετά δυνατό ώστε να της προκαλέσει -κατόπιν εξετάσεων- κάποιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο.”.

instyle.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *