28/04/2024 10:07 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

OtaNews: Μπουρνούς, Κωνσταντέλλος και Λουκάς από την πρώτη Κυριακή

Ποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν θα χρειαστεί να πάνε σε επαναληπτικές εκλογές


Δημοσίευμα του ota-news, αναφέρεται σε εκλογή του Ευάγγελου Μπουρνούς, του Δημήτρη Λουκά και του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου από την πρώτη Κυριακή.

Αναλυτικά το άρθρο αναφέρει:

Στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών και ενώ στους περισσότερους δήμους θα έχουμε επαναληπτικές εκλογές, υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις υποψηφίων δημάρχων που έχουν “κλειδώσει” την εκλογή τους από την πρώτη Κυριακή. Ειδικά στην Αττική έχουν ενδιαφέρον αυτές οι περιπτώσεις.

Πρώτος και καλύτερος ο Ανδρέας Παχατουρίδης, στο Περιστέρι, ο οποίος θα γράψει ποσοστό ρεκόρ για τα δεδομένα της αυτοδιοίκησης. Σίγουρα πάνω από 80% θα δείξει το κοντέρ.

Ο Γιώργος Παπανικολάου στη Γλυφάδα, επίσης θα πάρει πολύ υψηλό ποσοστό. Δήμαρχος πετυχημένος και ευρύτερης αποδοχής, μάλλον θα γράψει πάνω από 70%.

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος στο Ελληνικό – Αργυρούπολη, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και θα εκλεγεί με υψηλό ποσοστό από την πρώτη Κυριακή.

Ο Αρμόδιος Δρίκος στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, είναι πολύ πάνω από το 43% σε όλες τις δημοσκοπήσεις και το πιο πιθανό είναι να ξεπεράσει και ο 50%.

Ο Δημήτρης Λουκάς, στο Δήμο Λαυρεωτικής, σχεδόν σίγουρα κερδίζει από την πρώτη Κυριακή, αφού το έργο του τυγχάνει ευρείας αποδοχής.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, δείχνει ισχυρός να κερδίσει από την πρώτη Κυριακή, αν και με μικρότερα ποσοστά από το 2019.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ, Γιώργος Μαρκόπουλος παίζει χωρίς αντίπαλο στο Γαλάτσι και θα κερδίσει άνετα από την πρώτη Κυριακή.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος θα ανανεώσει τη θητεία του από την πρώτη Κυριακή, έχοντας ψηφοδέλτιο ευρύτερων δυνάμεων.

Στο Δήμο Φυλής θα υπάρξει δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή, αφού είναι μόνο 3 τα ψηφοδέλτια που λαμβάνουν μέρος. Ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς είναι το φαβορί να κερδίσει, αν και ο Χρήστος Ρούσσας έχει συγκεντρώσει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις γύρω του και θα λάβει αξιόλογο ποσοστό.

Στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, ο νυν δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, θα περάσει κατά πολύ το 43%, από την πρώτη Κυριακή. Τόσο το πλούσιο έργο του, όσο και το ψηφοδέλτιο ευρύτερων δυνάμεων που έχει δημιουργήσει, τυγχάνει μεγάλης αποδοχής στην τοπική κοινωνία.

Πηγή: otanews.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *