29/04/2024 10:53 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παιανία: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά»! Αυτό θα γράφει η επιγραφή στο μνημείο της στο σπίτι της

Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της αγαπημένης ηθοποιού


Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε μία τελευταία επιθυμία και αυτή ήρθε στο φως της δημοσιότητας. ‘Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε γλιστρήσει από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

Νοσηλευόταν τις τελευταίες ήμερες σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και το μεσημέρι της Παρασκευής έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο και φίλο της, Γιάννη Αρμουτίδη, η σορός της θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νεκροτομείο, ώστε να γίνει γρηγορότερα η διαδικασία νεκροτομής και να μην υπάρχει χρόνος αναμονής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ηθοποιός δεν έχει πλησιέστερους συγγενείς, οι οποίοι δικαιούνται να παραλάβουν τη σορό της κι έτσι, στην περίπτωση αυτή, δεν μπορεί η σορός να παραδοθεί στο γραφείο τελετών.

Σε τέτοιες καταστάσεις, αρμόδια είναι μόνο η Εισαγγελία, η οποία πρέπει να εκδώσει εισαγγελική παραγγελία εστιασμένη σε δύο παραμέτρους. Πρώτον, πρέπει να εκδοθεί η εισαγγελική παραγγελία για τη νεκροτομή-νεκροψία της σορού και, δεύτερον, να επιτραπεί η παραλαβή της από το γραφείο τελετών. Σε αυτή την περίπτωση παρακάμπτεται η διαδικασία κατά την οποία υποχρεούνται οι εγγύτεροι συγγενείς να αναζητήσουν έκδοση άδειας ταφής από το Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας.

Αφού, λοιπόν, προηγηθούν όλες οι διαδικασίες προκειμένου να την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της όπως η ίδια επιθυμούσε, θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Η τελευταία της επιθυμία ήταν η τέφρα της να τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Παιανία, όπου έμενε. Στο κτήμα, λοιπόν, των εννέα στρεμμάτων θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

gossip-tv.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *