02/03/2024 6:34 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χρ. Τσεμπέρης: “Δεν υπάρχουν εχθροί. Υπάρχει μόνο το αύριο της πόλης”

Δήλωση του Αντιδήμαρχου Ραφήνας-Πικερμίου για το αποτέλεσμα της Κυριακής και το καλεσμά του για τον Β΄ Γύρο


Το δικό του σχόλιο για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς, Χρήστος Τσεμπέρης.

Ο κ Τσεμπέρης μίλησε για ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα νίκης την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 42% και απεύθυνε κάλεσμα για τις εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου

Αναλυτικά ο κ Τσεμπέρης αναφέρει…

Οι πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου έστειλαν την προηγούμενη Κυριακή ένα ισχυρό μήνυμα αποδίδοντας ποσοστό 42% καθαρής νίκης στη “Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών” τιμώντας μας με την εμπιστοσύνη τους! Εμπιστοσύνη στο σχέδιο, το πρόγραμμα, αλλά και στα πρόσωπα που από τα έδρανα του ΔΣ και τη διοίκηση του Δήμου μας θα συνεχίσουν αυτό το έργο!

Απομένει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα την ερχόμενη Κυριακή για να επικυρωθει από τη δημοκρατική βούληση των συμπολιτών μας αυτή η πορεία.

Δεν περισσεύει κανείς στον αγώνα αυτό. Δεν υπάρχουν εχθροί. Υπάρχει μόνο το αύριο της πόλης. Το αύριο όλων μας. Και αυτό το εγγυάται το πρόγραμμα και τα στελέχη της παράταξης μας!

Σε αυτό το κάλεσμα συμμετοχής δεν μπορεί να υπάρχουν απόντες, και αδιάφοροι.
Η συμμετοχή όλων μας στην εκλογική διαδικασία δεν είναι απλά δικαίωμα, αλλά βαθιά υποχρέωση.

Και κατά πως λέει και ο ποιητής: “και επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε”.
Σας καλώ να σκεφτούμε. Να συγκρίνουμε προγράμματα, θέσεις, έργο και πρόσωπα και να αποφασίσουμε με την ψήφο μας ενισχύοντας αποφασιστικά το 42% της “Σύγχρονης Πολιτείας – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών”.

ΥΓ: Ένα μεγάλο προσωπικό και από βάθους καρδιάς ευχαριστώ στους 303 συμπολίτες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους αλλά και στην οικογένεια και τους φίλους που είναι πάντα δίπλα, βράχοι.

Δεν θα βρίσκομαι στα έδρανα του νέου δημοτικού μας συμβουλιου, στηρίζω όμως ανεπιφύλακτα τους 15 συμβούλους που επιλέξατε από το συνδυασμό μας να συνεχίσουν. Και λέω 15 γιατί με την δική σας θετική ψήφο, η τελική νίκη θα έρθει την Κυριακή!
Σας ευχαριστώ!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *