18/07/2024 1:14 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κωνσταντίνος Μώρος: “Δεν περισσεύει κανένας στη μάχη αυτή”

Το μήνυμα του Προέδρου του ΔΣ Ραφήνας-Πικερμίου για τις εκλογές


Οι συμπολίτες μας σε Ραφήνα και Πικέρμι έδωσαν την προηγούμενη Κυριακή με την ψήφο τους ένα καθαρό μήνυμα νίκης και εμπιστοσύνης στο συνδυασμό μας, στο πρόγραμμα, στο σχέδιο για το αύριο της πόλης, στα πρόσωπα, αλλά και στο έργο που μέχρι σήμερα έχει γίνει.

Ένα ισχυρό 42% στη “Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών” που για μόλις 95 ψήφους δεν έκρινε το αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή.

Το πρώτο και μεγάλο βήμα έγινε. Χρειάζεται όμως η επισφράγιση του αποτελέσματος αυτού με τη βούληση και τη συμμετοχή όλων των πολιτών στην εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής.

Δεν υπάρχει χαμένη ψήφος. Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος. Δεν υπάρχουν πολίτες εχθροί. Δεν περισσεύει κανένας στη μάχη αυτή.

Σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά όλοι στην εκλογική διαδικασία. Ό,τι και αν είναι αυτό που θα επιλέξετε. Να μην αφήσετε με την μη συμμετοχή σας το δικαίωμα σε άλλους να αποφασίσουν για εσάς χωρίς εσάς. Η δημοκρατία και η συμμετοχή είναι ευθύνη και δικαίωμα όλων μας.

Εμείς πιστεύουμε στο πρόγραμμα και τις ιδέες μας. Γι’ αυτό ζητάμε την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης σας. Μιλήσαμε και μιλάμε καθαρά. Οι πολίτες είναι αυτοί που επιλέγουν. Κρίνουν, συγκρίνουν, αποφασίζουν. Αλλά χρειάζεται η συμμετοχή μας στις κάλπες.

Προσωπικά τέλος και από βάθος καρδιάς να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους για ακόμη μια φορά στον πρώτο γύρο. Είμαι πάντα παρών για την πόλη που αγαπώ όπως κι εσείς.

Κωνσταντίνος Μώρος

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *