09/05/2024 6:00 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βαγγ. Μπουρνούς: Δώστε μας την Κυριακή την δύναμη να συνεχίσουμε

Όσα είπε ο Δήμαρχος στην τελευταία προεκλογική ομιλία του στη Ραφήνα


Στην γεμάτη με κόσμο πλατεία της Ραφήνας ο δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς πραγματοποίησε την τελευταία προεκλογική ομιλία του πριν από τις εκλογές της Κυριακή που θα κρίνουν οριστικά ποιος θα είναι δήμαρχος τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στη Ραφήνα βρέθηκαν ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, εκπρόσωπος του βουλευτή Γιώργου Βλάχου, η  Κατερίνα Ανδρικοπούλου-Σακοράφα, πρόεδρος των Οικολόγων Πράσινων και ο κ. Καλογράνης από το πράσινο κίνημα.

Ο κ. Μπουρνούς στην ομιλία του αναφέρθηκε στα όσα συκοφαντικά ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα από την “ανίερη συμμαχία”, όπως την χαρακτήρισε, σχετικά με τα περιουσιακά του στοιχεία, ενώ τόνισε πως το δικό του “Πόθεν έσχες” μπορούν να το δουν όλοι.

Είπε πως οι αντίπαλοι του που σύναψαν τις συμμαχίες φαίνεται πως ήδη έχουν προβλήματα, καθώς από τις φωτογραφίες στα φυλλάδια έχει αφαιρεθεί η κα Τερζοπούλου.

Μίλησε για το έργο που έχει κάνει η δημοτική αρχή από τότε που βρέθηκε στην διοίκηση ενώ όσο αφορά το θέμα με την μονάδα επεξεργασίας βιοαπλοβλήτων, για την οποία τόσο ντόρο κάνουν οι αντίπαλοι του, το δικό του σπίτι βρίσκεται σε απόσταση 800 μέτρων, ενώ εκείνοι που φωνάζουν ζουν σε απόσταση άνω των 5 χιλιομέτρων.

Είπε πως πρόκειται για μία σύγχρονη κλειστή μονάδα η οποία θα διαχειρίζεται μόνο τα βλαστικά απορρίμματα και εκείνα των καφέ κάδων, ενώ η αποκομιδή για τους κατοίκους της Ραφήνας και του Πικερμίου θα είναι δωρεάν.

Είπε πως το αποτέλεσμα της συμμαχίας των αντιπάλων του είναι προϊόν συναλλαγής και τόνισε πως στην περίπτωση που βρεθούν στη εξουσία θα ακυρώσουν όλα τα μεγάλα έργα που έχουν σχεδιαστεί για να γίνουν, όπως αυτό της αντιπλημμυρικής προστασίας.

Ζήτησε από τους κατοίκους της Ραφήνας και του Πικερμίου και αυτή την Κυριακή να ψηφίσουν τον συνδυασμό “Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών”, όπως είχαν κάνει και την περασμένη Κυριακή, όπου έδωσαν το 42%, τονίζοντας πως οι αντίπαλοι του θα γυρίσουν την Ραφήνα και το Πικέρμι πίσω, ενώ αυτός και ο συνδυασμό του είναι η μόνη επιλογή για να πάει ο τόπος μπροστά.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *