29/04/2024 8:20 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεγάλη νίκη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων – Μπακογιάννης: «Φεύγω με το κεφάλι ψηλά»

Αλλαγή σκυτάλης στον Δήμο Αθηναίων - Παραδέχτηκε την ήττα του ο Κώστας Μπακογιάννης


Με 56% επικράτησε ο Χάρης Δούκας έναντι του Κώστα Μπακογιάννη (44%) στον Δήμο Αθηναίων, με την ενσωμάτωση πάνω από το 90%.

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι τηλεφώνησε στον Χάρη Δούκα για συγχαρητήρια, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η ευθύνη για το αποτέλεσμα βαραίνει τον ίδιο.

«Επικοινώνησα με τον Χάρη Δούκα, τον Νέο Δήμαρχο της Αθήνας και του έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη. Είμαστε στην απόλυτη διάθεση του. Θέλω να ευχαριστήσω όλη μου την ομάδα. Κάναμε έναν καταπληκτικό αγώνα. Η ευθύνη του αποτελέσματος είναι αποκλειστικά δική μου. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, όπως μπήκα», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Στη συμπρωτεύουσα ο Στέλιος Αγγελούδης έχει μεγάλο προβάδισμα με 67,22% έναντι του νυν δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα που λαμβάνει ποσοστό 32,78%, με καταμετρημένο το 75% των ψήφων.

Στον τρίτο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας ο νυν δήμαρχος Κώστας Πελετίδης εξασφάλισε τρίτη θητεία καθώς στο 75% των εκλογικών τμημάτων λαμβάνει το 56,86% ενώ ο αντίπαλός του Κωνσταντίνος Σβόλης το 43,14%.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *