14/05/2024 3:59 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Συνέλαβαν τον δράστη της αρπαγής 15χρονης μαθήτριας (βίντεο)

Κατηγορείται για αρπαγή ανήλικης και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της


Συνελήφθη ένας νεαρός άνδρας μετά από καταγγελία μιας 15χρονης μαθήτριας που ανέφερε ότι την εξανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό του και εκεί προέβη σε πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Το περιστατικό ξεκίνησε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στη Ραφήνα και κατέληξε μερικά στενά πιο πέρα. Συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στον κυκλικό κόμβο στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας (φωτό). Η ανήλικη κατέθεσε καταγγελία με την παρουσία ενός ψυχολόγου και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη στη Νέα Μάκρη.

Ο νεαρός αφού σύμφωνα με την καταγγελία την έβαλε με το ζόρι στο τζιπ, προσπάθησε να ασελγησει πάνω της αλλά ευτυχώς το 15χρονο κορίτσι είχε την ψυχραιμία και φώναζε βοήθεια και τον χτύπαγε.

Την πέταξε έξω από το τζιπ όπου ευτυχώς είχαν βγει στην γειτονιά κάτοικοι που μάζεψαν το κορίτσι μέχρι να ηρεμήσει και να έρθουν οι δικοί του. Από κάμερες προσπάθησαν να πάρουν τον αριθμό κυκλοφορίας και να τον δώσουν στην αστυνομία.

Η Αστυνομία από την περιγραφή του κοριτσιού κατάφερε να εντοπίσει το ύποπτο βανάκι όπως κι από τις κάμερες της περιοχής. Εις βάρος του διαμορφώθηκε κατηγορία για αρπαγή ανήλικης και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 από την περιοχή…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *