29/04/2024 7:56 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θλίψη στα “Φιλαράκια”! Έφυγε από τη ζωή ο Μάθιου Πέρι

Η αστυνομία βρήκε τον αγαπημένο ηθοποιό από τη δημοφιλή σειρά, νεκρό στη μπανιέρα του σπιτιού του στο Λος Άντζελες


Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση πως ο αγαπημένος ηθοποιός Matthew Perry, ο γνωστός σε όλους Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια», βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών στο σπίτι του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times, η αστυνομία βρήκε τον Matthew Perry πεθαμένο μέσα σε μπανιέρα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, και έτσι ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια δεν είναι πια μαζί μας.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του ηθοποιού από «Τα Φιλαράκια» έκαναν λόγο για πνιγμό, καθώς οι Αρχές του Λος Άντζελες αποκάλυψαν στο αμερικανικό ΜΜΕ ότι βρήκαν τον ηθοποιό αναίσθητο στο τζακούζι του.

Αρχικά, οι Αρχές του Λος Άντζελες πήγαν στο σπίτι του Μάθιου Πέρι γιατί δέχθηκαν μια κλήση για καρδιακή προσβολή που υπέστη ένας άνδρας στα 50 του. Λίγη ώρα αργότερα, έγιναν γνωστά τα τραγικά νέα για τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά μαζί με τους υπόλοιπους Friends.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο Μάθιου Πέρι είχε πάει να παίξει picklball το πρωί του Σαββάτου (ώρα ΗΠΑ) και όταν γύρισε σπίτι του, έστειλε τον βοηθό του να του κάνει κάποιες δουλειές. Όταν ο βοηθός του γύρισε στο σπίτι μετά από 2 ώρες, τον βρήκε αναίσθητο και κάλεσε τις Αρχές.

Σύμφωνα πάντα με το TMZ, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά σπίτι του και δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάποια άλλη εγκληματική ή μη ενέργεια. Ο Μάθιου Πέρι είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του με τα ναρκωτικά, καθώς είχε δηλώσει ότι δεν θυμάται καθόλου μερικές σεζόν από «Τα Φιλαράκια».

Οι έρευνες για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού είναι σε εξέλιξη

Η πορεία και η τεράστια επιτυχία με τα φιλαράκια

Ο Matthew Perry γεννήθηκε στο Γουίλιαμστον της Μασαχουσέτης στις 19 Αυγούστου του 1969. Ο πατέρας του ήταν επίσης ηθοποιός και η μητέρα του Καναδή δημοσιογράφος.

Στα 15 του μετακόμισε από την Οτάβα στο Λος Άντζελες για να ζήσει με τον πατέρα του και να ακολουθήσει το όνειρό του να γίνει ηθοποιός. Αφού τελείωσε το σχολείο πήρε ένα ρόλο στη σειρά Second Chance. Στη μεγάλη σκηνή έκανε το ντεμπούτο του το 1988 με την ταινία «A Night in the Life of Jimmy Reardon».

Το 1990 ανέλαβε ρόλο στην κωμική σειρά Sydney, ενώ το 1991 έκανε μια γκεστ εμφάνιση στα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς. Το 1993 πρωταγωνίστησε στη σειρά Home Free.

Κάπου εκεί ο Matthew Perry βρέθηκε στο δρόμο της σειράς που ήταν στα σκαριά «Six of One». Αρχικά δεν επιλέχτηκε, όμως τελικά προστέθηκε στο καστ. Η σειρά αυτή τελικά ονομάστηκε «Φιλαράκια», και ο Matthew Perry ήταν η νεότερη προσθήκη και νεότερος σε ηλικία, αφού τότε ήταν 24. Έκανε πρεμιέρα το 1994.

Η επιτυχία ήταν τεράστια και μέχρι το 2002 το κάθε μέλος της 6μελούς παρέας έβγαζε 1 εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο!

Η πορεία του συνεχίστηκε σε σειρές και ταινίες, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν πλησίαζε καν τα όσα έκανε με τα φιλαράκια. Ο ρόλος του Τσάντλερ πλέον τον ακολουθούσε παντού.

Είχε επίσης πρωταγωνιστήσει ή παίξει δεύτερους ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως η ρομαντική κομεντί Fools Rush In (1997, σε σκηνοθεσία Άντι Τέναντ, με συμπρωταγωνίστρια τη Σάλμα Χάγεκ), ή η αστυνομική κωμωδία The Whole Nine Yards (2000, σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Λιν, με συμπρωταγωνιστές τον Μπρους Γουίλις και τη Ροζάνα Αρκέτ.

Το πρόβλημα με το αλκοόλ και ο θάνατος

Δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας και πληροφορίες του TMZ.

Ήταν γνωστό πως μακριά από τις κάμερες όμως έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης. Κατά τον TMZ, δεν εντοπίστηκαν ουσίες στο σπίτι του από τους αστυνομικούς.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Μάθιου Πέρι προκάλεσε κατάπληξη όταν παραδέχτηκε πως τον κυρίευε τεράστιο άγχος «κάθε βράδυ» στα γυρίσματα της σειράς, ενώ όπως είπε πολλά πράγματα δεν τα θυμάται, καθώς πολλές φορές ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

newsit.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *