28/04/2024 1:41 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι θα γίνει με τις διαρρήξεις στη Νέα Μάκρη

Απανωτά τα "χτυπήματα" τον τελευταίο καιρό προκαλούν έντονη ανησυχία στους κατοίκους


Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν πλέον οι καταγγελίες για διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης και η κατάσταση χειροτερεύει αντί να παρουσιάζει ύφεση.

Μέσα σε μόλις λίγες μέρες διαρρήκτες μπήκαν σε μονοκατοικία στη Νέα Μάκρη και απείλησαν οικιακή βοηθό με μαχαίρι, άνοιξαν σπίτι στην Ανατολή, έπεσαν πάνω σε ένοικο που έκανε ντους, χτύπησαν δύο φορές στον Νέο Βουτζά, αποπειράθηκαν να μπουν σε σπίτι στην Κύπρου στο Μάτι και χθες εισέβαλαν σε οικία στην Αγίας Παρασκευής.

Κι αυτά είναι μόνο σύμφωνα με το marathonpress.gr, κάποια από τα περιστατικά που έγιναν γνωστά, καθώς υπάρχουν άλλα τόσα και περισσότερα που έχουν καταγγελθεί στις τοπικές αρχές.

Κύριος στόχος των διαρρηκτών είναι πρωτίστως να σιγουρέψουν ότι δεν υπάρχει κάποιος μέσα στο σπίτι που έχουν βάλει στο μάτι, ενώ έχουν τη δυνατότητα να καταστρέφουν και τα συστήματα συναγερμών.

Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, σχεδόν πάντα από λάθος εκτίμησή τους, έρχονται τετ α τετ με ιδιοκτήτες, κάτι που για τους δεύτερους αποτελεί τρομακτική εμπειρία.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *