07/12/2023 7:02 πμ

Νέα Μάκρη: Βγήκε από το ντους και βρέθηκε τετ α τετ με τον ληστή!

O δράστης παραβίασε την πόρτα και μπήκε στο εσωτερικό της μονοκατοικίας


Νέα περίπτωση διάρρηξης στη Νέα Μάκρη. Αυτή τη φορά ο διαρρήκτης έπεσε πάνω στον ένοικο μιας μονοκατοικίας στην Ανατολή, που την ώρα εκείνη βγήκε από το ντους. Ο δράστης αιφνιδιάστηκε και έφυγε τρέχοντας.

Όπως αναφέρει το marathonpress.gr, ακόμα μία διάρρηξη μονοκατοικίας σημειώθηκε στη Νέα Μάκρη και φαίνεται ότι μετά από ένα σχετικά ήρεμο διάστημα, τα περιστατικά άρχισαν και πάλι να αυξάνονται.

Αυτή τη φορά θύμα έπεσε ένας ένοικος μονοκατοικίας στην περιοχή της Ανατολής, ο οποίος μάλιστα είχε πολύ άσχημη εμπειρία. Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, ο επίδοξος διαρρήκτης χτύπησε πρώτα το κουδούνι για να βεβαιωθεί ότι δεν βρισκόταν κανείς στο σπίτι.

Ο ένοικος, ωστόσο, έκανε μπάνιο, δεν απάντησε κι έτσι ο δράστης παραβίασε την πόρτα και μπήκε στο εσωτερικό της μονοκατοικίας.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή έβγαινε το θύμα και οι δυο τους βρέθηκαν τετ α τετ, με τον διαρρήκτη να τρομάζει και να φεύγει τρέχοντας.

Στο σπίτι βρέθηκαν αστυνομικοί που πήραν αποτυπώματα και γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο επίδοξος κλέφτης. Η εμπειρία που βίωσε ο ένοικος του σπιτιού πάντως, ήταν από αυτές που αποτυπώνονται στη μνήμη.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *