17/05/2024 2:18 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ήττα με το… καλημέρα για τη Θύελλα Ραφήνας

Με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο η Μύκονος πέρασε νικηφόρα από τη Ραφήνα με 2-0


Με δύο γκολ από το πρώτο δεκάλεπτο στο γήπεδο «Π. Σκούφος» η ΑΕ Μυκόνου έθεσε τις βάσεις για μία «καθαρή» επικράτηση απέναντι στη… σαστισμένη Θύελλα Ραφήνας.

Η νησιωτική ομάδα επικράτησε με 2-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ζγκούρι βγήκε στην «πλάτη» της άμυνας από κάθετη μπαλιά και με άψογο πλασέ νίκησε τον Κουμή για το 0-1, ενώ στο 10′ ο Ντουσάι με δυνατό συρτό σουτ από θέση εκτός περιοχής σημείωσε το 0-2.

Με την πάροδο του χρόνου οι «λιγνιτωρύχοι» ανέβασαν την απόδοσή τους, ψάχνοντας το γκολ που θα τους έβαζε στο παιχνίδι. Είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα ένα κοντινό σουτ του Γούλα στο 42′ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως δεν μπόρεσαν να μειώσουν.

Οι φιλοξενούμενοι ήλεγξαν το ματς και στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας τελικά στη νίκη.

Να αναφερθεί πως τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αρκούδα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Διαιτητές: Ψαρίδης (Αθηνών), Σηπάκης (Πέλλας)-Καμπιώτης (Αθηνών)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αγγέλης, Ανδρίκος, Τσούκας, Φύτρος, Ντάφλας, Μαρτίνος, Κοντογιάννης (60′ Κωτσάκης), Χίσο, Γούλας (76′ Σαμάρκος), Ψυχογιός

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Φαρμάκης, Σπυρόπουλος, Κεμπε (85′ Γιαννόπουλος) , Αρκουδας, Πουλος, Τράκας, Ζγκούρι (85′ Ιωσηφίδης), Μουρικι, Καλογερας (66′ Κατσούλης), Ντουσάι, Παπαδόπουλος (59′ Παγια).

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *