28/04/2024 2:12 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπάτα! «Τον στραγγάλισαν πριν τον κρεμάσουν στην ντουλάπα» – Τι δήλωσε ο πατέρας του φοιτητή

"Πιστεύω ότι είναι εγκληματική ενέργεια - Είναι δυνατόν να μην έσπασε το πόμολο;"


Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας όσον αφορά στον θάνατο του 19χρονου Νικόλα, του φοιτητή στα Σπάτα, που είχε εμπλακεί στον σατανισμό, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA ασχολήθηκε γι’ άλλη μια φορά με το συγκεκριμένο θέμα. Ο δικηγόρος του πατέρα του φοιτητή, Ανδρέας Ηροδότου, ανέφερε πως έχουν προβεί ήδη σε διορισμό ειδικού τεχνικού συμβούλου, σε δήλωση υποστήριξης της υπάρχουσας κατηγορίας και ακολουθεί και μηνυτήρια αναφορά, μιας και είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται «για εγκληματική ενέργεια».

Χαρακτηριστικά, ο δικηγόρος του τόνισε: «Είναι απολύτως καθαρό ότι έχει στηθεί ένα σκηνικό θανάτου. Το θέμα είναι από ποιον στήθηκε. Υπάρχει κάταγμα στο υοειδές οστό, το οποίο βάση της ιατρικής βιβλιογραφίας προκύπτει μόνο σε περιπτώσεις στραγγαλισμού».

Σύμφωνα με εκείνον, ο στραγγαλισμός προηγήθηκε του απαγχονισμού. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχαν ζημιές στο ντουλάπι από το βάρος του σώματος του 19χρονου φοιτητή. «Κάτι προηγήθηκε και κάποιος τοποθέτησε το νεκρό σώμα του Νικόλα εκεί για να φανεί ως αυτοχειρία», κατέληξε ο Ανδρέας Ηροδότου.

Ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA, γνώριζε τις σκοτεινές αναζητήσεις του γιου του και προσπαθούσε να τον στρέψει προς το φως, τον Χριστιανισμό. Παρ’ όλα αυτά, κάνει λόγο για «εγκληματική ενέργεια».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: «Είχα αρχίσει να αποδέχομαι μετά από ένα διάστημα ότι μπορεί να ήταν ατύχημα. Μετά το φως που έριξε η κυρία Νικολούλη στην υπόθεση, αρχίζω και ακούω και μαθαίνω νέα στοιχεία, διαφορετικά από ότι είχα πληροφορηθεί στην αρχή. Πιστεύω ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Έδινε πάντα σημασία στο να προστατεύσει τον εαυτό του. Είχε όνειρα. Είχε τόσα ταλέντα. Με το πιάνο του, με τα Αγγλικά του, με τα Γαλλικά του, με την κλίση του στα ιατρικά επαγγέλματα. Ήθελε να ζήσει στην Αγγλία και να σπουδάσει εκεί».

Ακόμα, ο πατέρας του φοιτητή περιέγραψε στην εκπομπή τα όσα έγιναν εκείνο το «μαύρο» μεσημέρι του Ιουλίου, όταν έφτασε στο σπίτι όπου πέθανε μαρτυρικά ο μεγάλος του γιος.

«Με το που μπαίνω, βλέπω ότι πάνω στο τραπέζι υπήρχε ένα μαύρο κερί, δύο άλλα ποτηράκια με λιωμένα κεράκια μέσα, ένα χαρτί, ένα μπολάκι, στα γρήγορα όπως το είδα, δεν έδωσα περισσότερη σημασία. Μου είπαν ότι τον βρήκαν κρεμασμένο στο πόμολο της ντουλάπας και άρχισα να ουρλιάζω και να λέω “είναι δυνατόν να μην έσπασε το πόμολο;”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *