08/05/2024 7:30 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο 73χρονος που παραβίασε 17 κόκκινα φανάρια υπήρξε μεγάλο όνομα στη «νύχτα»

Οι ουρές έξω από την είσοδό του στην οδό Αμερικής, πέρναγαν την Βουκουρεστίου


Μια τρελή καταδίωξη ξεκίνησε χθες το πρωί λίγο μετά τις έξι, όταν ένας 73χρονος οδηγός παραβίασε 17 κόκκινα φανάρια, μπήκε δύο φορές αντίθετα σε μονόδρομο και παραβίασε διπλή διαχωριστική λωρίδα. Κι όλα αυτά από το κέντρο της Αθήνας έως την Παλλήνη, όπως και τελικά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χθες το πρωί να οδηγεί επικίνδυνα στη Βασιλίσσης Σοφίας στη διασταύρωση με την Ακαδημίας και δεν σταμάτησε στο σήμα. Ξεκίνησε καταδίωξη και ο 73χρονος διέσχισε το Κολωνάκι, τους Αμπελόκηπους, τη Μεσογείων και την Αττική Οδό οδηγώντας άκρως επικίνδυνα, με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν. Παραβίασε αμέτρητα κόκκινα φανάρια, καβάλησε πεζοδρόμια θέτοντας σε κίνδυνο τους επιβαίνοντες άλλων αυτοκινήτων, αλλά και τους πεζούς.

Τελικά ακινητοποιήθηκε στην Παλλήνη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 12.560 ευρώ, του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 1.160 ημέρες, του επιβλήθηκαν 175 πόντοι στο ΣΕΣΟ, αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος (άδεια και πινακίδες κυκλοφορίας) για 400 ημέρες και κατασχέθηκε το όχημα.

Ποιος είναι ο 73χρονος που οδηγούσε για περισσότερα από μία ώρα ανάποδα

Το καλοκαίρι του 1980 σε ηλικία 28 χρόνων, ο «πρωταγωνιστής» της ιστορίας ανοίγει ένα μπαρ στην Κω. Σαράντα τρία χρόνια μετά, στα 73 του, όπως αναφέρει το protothema.gr. Το 1991 ανοίγει ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Αθήνας κι αμέσως γίνεται το στέκι επωνύμων και κοσμικών. Μάλιστα, λέγεται πως οι ουρές έξω από την είσοδό του στην οδό Αμερικής, πέρναγαν την Βουκουρεστίου.

Τη μία επιτυχία διαδέχεται η επόμενη με τον 73χρονο να ανοίγει ένα καλοκαιρινό κλαμπ στο Πόρτο Ράφτη το οποίο «μεταφέρθηκε» στη Μύκονο έξι χρόνια μετά. Η επιτυχία του τεράστια. Το 2003 το κλαμπ μεταφέρεται στη Μύκονο ως beach bar restaurant.

Η έφοδος και ο ξυλοδαρμός

Το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου του 2005 τουλάχιστον 80 αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κάνουν κινηματογραφική έφοδο στο κλαμπ επί της οδού Αμερικής, μετά από πληροφορίες που είχαν λάβει ότι στο χώρο γινόταν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως χαπιών ecstasy και κοκαϊνης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έντεκα συνολικά άτομα, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι δύο πλέον ιδιοκτήτες του κλαμπ.

Η έφοδος συζητιόταν για μέρες στα επώνυμα στέκια της Αθήνας, όπως και ο 73χρονος., που βρέθηκε στην δίνη ενός κυκλώνα, ο οποίος κράτησε αρκετά, τσαλακώνοντας την μέχρι τότε εικόνα του.

Εφτά χρόνια αργότερα το όνομά του επανέρχεται στην επικαιρότητα. Η είδηση αφορούσε τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από ένα γνωστό ξενυχτάδικο της Μυκόνου, όπου είχε καταλήξει ο 73χρονος μετά από νυχτερινή έξοδο.

Εντοπίστηκε λίγο αργότερα από κατοίκους του νησιού και τουρίστες που τον είδαν αιμόφυρτο και πεσμένο έξω από το ζαχαροπλαστείο «Gelato» και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στην Αθήνα, όπου νοσηλεύτηκε στην εντατική μονάδα ιδιωτικού θεραπευτηρίου.

Ο 73χρονος έχει αποσυρθεί πλέον από τα μαγαζιά του σε Αθήνα, Μύκονο και Πάρο και τα έχουν αναλάβει τα παιδιά του.

Μετά τη χθεσινή σύλληψή του, όταν ο ίδιος συνήλθε, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται τίποτε απ’ όσα είχαν λάβει χώρα πριν από μιάμιση ώρα.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *