26/07/2024 4:02 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού

Χθες «γιόρτασε» τα τελευταία του γενέθλια


Το θαύμα που περίμεναν όλοι για τον 31χρονο αστυνομικό που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο Ρέντη δεν έγινε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας.

Υπάρχει ωστόσο μια τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο του άτυχου αστυνομικού καθώς η οικογένειά του ζήτησε από τους θεράποντες ιατρούς να μην γίνει εκ νέου προσπάθεια για τα νευρολογικά τεστ χθες, 26 Δεκεμβρίου, καθώς ήταν τα γενέθλιά του.

Ωστόσο, ο οργανισμός του άτυχου αστυνομικού δεν άντεξε και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ρέντη: Η ανακοίνωση του Γενικού Κρατικού Νίκαιας για τον θάνατο του αστυνομικού

Ο άτυχος αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εγκεφαλικά νεκρός ενώ οι γιατροί είχαν προχωρήσει και σε ακρωτηριασμό του ποδιού στις 12 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ».

  • Την Παρασκευή, στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης, θα γίνει η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε αφού χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Τριήμερο πένθος στην Αστυνομία για τον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη

Τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία κήρυξε από σήμερα Τετάρτη (27.12.2023) έως και την Παρασκευή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, για τον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη, του 31χρονου αστυνομικού που δέχθηκε τη φωτοβολίδα στο πόδι στα επεισόδια του Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου.

«Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία, από σήμερα 27 έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2023, εξαιτίας του θανάτου του Υπαρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης εν ώρα καθήκοντος, στις 7 Δεκεμβρίου, και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα, 27 Δεκεμβρίου 2023, στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Η τραγική απώλεια του αστυνομικού, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης, έχει προκαλέσει θλίψη και συντριβή σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *