14/04/2024 1:58 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

20 νέες προσλήψεις στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Δείτε σε ποιες θέσεις αλλά και όλες τις λεπτομέρειες


Σύμφωνα με τον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα  έτους 2024 η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου αποφάσισε την πρόσληψη συνολικά  δεκαπέντε (15)  ατόμων με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, ως εξής:

Προσωπικό υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα

Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
1 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ- ειδικότητας ΣΥΝΟΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ 10 8 ΜΗΝΕΣ
2 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 2 8 ΜΗΝΕΣ

Η απασχόληση των εργατών καθαριότητας και των οδηγών απορριμματοφόρου θα συνδράμει στο υφιστάμενο προσωπικό καθαριότητας κατά τους θερινούς μήνες που το πρόβλημα των απορριμμάτων οξύνεται, λόγω της αυξημένης κίνησης διερχομένων στο λιμένα της πόλης και των εκδρομέων.

Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
1 ΔΕ  ΤΕΧΝΙΚΟΥ– ειδικότητας ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 1 8 ΜΗΝΕΣ
2 ΔΕ – ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ 1 8 ΜΗΝΕΣ
3 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ- ειδικότητας ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1 8 ΜΗΝΕΣ

Όσον αφορά στο Τμήμα Δικτύων Κοινής Ωφέλειας και Οδοποιίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων, η ανάγκη πρόσληψης ΔΕ  ΤΕΧΝΙΚΟΥ– ειδικότητας ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ, ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΈΡΓΟΥ και ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ- ειδικότητας ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ κρίνεται επιτακτική, προκειμένου να συνδράμουν στην υλοποίηση των εργασιών για την συντήρηση και την επισκευή των εγκαταστάσεων και των υποδομών ύδρευσης, αποχέτευσης και οδικών δικτύων του φορέα, καθώς το υφιστάμενο τακτικό προσωπικό δεν επαρκεί λόγω συνταξιοδοτήσεων ή/και μετατάξεων πολλών από τους υφισταμένους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Δικτύων Κοινής Ωφέλειας και Οδοποιίας.

Η συνολική δαπάνη των  αποδοχών  των ως άνω υπαλλήλων (υπολογισμένη διάρκεια συμβάσεων 8 μήνες), είναι 175.838,40 ευρώ και καλύπτεται από ανταποδοτικά τέλη και έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό έτους 2024 του Δήμου μας.

Επίσης, θα γίνουν 5 προσλήψεις με κάλυψη δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου και λοιπών αντικαταβολών (άρθρο 107 του Ν. 4483/2017 ΦΕΚ 107/Α’/2017), έτους 2024”.

  • 2  YE Εργατών Κοιμητηρίου – ειδικότητας Εργατών Ταφής – Εκταφής για χρονικό διάστημα απασχόλησης  8 μηνών

Η πρόσληψη του παραπάνω προσωπικού κρίνεται απολύτως αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσία Κοιμητηρίων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι διευρυμένες υπηρεσιακές ανάγκες ενταφιασμού και εξωραϊστικών έργων, καθότι μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί κανένας τακτικός δημοτικός υπάλληλος στην εν λόγω ειδικότητα. Η δαπάνη των  αποδοχών  των ως άνω υπαλλήλων (υπολογισμένη διάρκεια συμβάσεων 8 μήνες), έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό έτους 2024 του Δήμου μας.

  • 3  ΔE – Διοικητικού Λογιστικού για χρονικό διάστημα απασχόλησης 6 μηνών, για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Ελεγχόμενης Στάθμευσης

Η πρόσληψη του παραπάνω προσωπικού κρίνεται απολύτως αναγκαία στην Υπηρεσία Ελεγχόμενης Στάθμευσης, για την αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας κατά την περίοδο του καλοκαιριού κατά τη διάρκεια της οποίας είναι αυξημένη η κίνηση των εκδρομέων με τα πλοία από το λιμάνι του Δήμου μας.

Οι εν λόγω εκδρομείς σταθμεύουν τα οχήματά τους σε όλες τις ζώνες στάθμευσης αυτοκινήτων για όσους κατέχουν κάρτα ελευθέρας στάθμευσης και δημιουργούν έντονα προβλήματα μετακίνησης και στάθμευσης των μόνιμων κατοίκων μέσα στο κέντρο της πόλης της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας. Επίσης, παρεμποδίζεται και η ομαλή λειτουργία της αγοράς.

Η δαπάνη των  αποδοχών  των ως άνω υπαλλήλων (υπολογισμένη διάρκεια συμβάσεων 6 μήνες), έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό έτους 2024 του Δήμου μας.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *