20/04/2024 11:01 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επτά νέες προσλήψεις στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος

Δείτε τις ειδικότητες και τις προθεσμίες


O Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος ανακοινώνει την πρόσληψη κατ’ επιλογή, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας (2) μηνών, συνολικά επτά (7) ατόμων, για την κάλυψη έκτακτων αναγκών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου στο Κ.Η.Φ.Η..

Το υπό πρόσληψη προσωπικό θα καλύψει τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και συγκεκριμένα του ΚΗΦΗ.

Το γεγονός ότι η εν δυνάμει σύμβαση για την ανάθεση της ως άνω υπηρεσίας με εξωτερικό συνεργάτη πρόκειται να λήξει την 31-03-2024 και η νέα μελέτη για την ανάθεση της εν λόγω υπηρεσίας, πρόκειται να κατατεθεί άμεσα, διότι τότε θα είναι έτοιμη μέσω αναμόρφωσης η ενίσχυση του σχετικού ΚΑ του προϋπολογισμού των εξόδων του Δήμου μας για το 2024.

Η αναστολή λειτουργίας του Κ.Η.Φ.Η. θα έχει σαν συνέπεια τη διακοπή παροχής βασικών Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας και Υγείας σε (25) ωφελούμενους υπερήλικες με συνέπειες τη βίαιη διαταραχή της συνοχής του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, τον κίνδυνο να καταφύγουν σε ιδρυματική περίθαλψη και τη δημιουργία σημαντικών προβλημάτων στη συνέχιση της επαγγελματικής δραστηριότητας των φροντιστών τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημάρχου Χρήστου Μπέκα & Βασιλέως Παύλου, Σπάτα Αττικής.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος, στην πλατφόρμα του ΔΙΑΥΓΕΙΑ, καθώς και στο δικτυακό τόπο του Δήμου (https://spata-artemis.gr)

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *