29/04/2024 8:31 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αχαρνές: Χειροπέδες σε μέλη συμμορίας ανηλίκων! Εξιχνιάστηκαν 13 ληστείες και 2 κλοπές

Τα μέλη της συμμορίας αιφνιδίαζαν και ακινητοποιούσαν διερχόμενους οδηγούς κι ύστερα τους λήστευαν


Αποδομήθηκε συμμορία ανηλίκων που διέπραττε ληστείες στις Αχαρνές. Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγεγραμμένων ληστειών από συμμορία ανηλίκων που δρούσε στην περιοχή των Αχαρνών, πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες Πέμπτης 11 Απριλίου αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και εντοπίστηκαν 2 από τα βασικά μέλη συμμορίας.

Ειδικότερα συνελήφθησαν 14χρονος και 13χρονος, για ληστείες και κλοπές καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αποδεικτικής ισχύος αστυνομικών ταυτοτήτων, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται επιπλέον -9- μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, τα μέλη της συμμορίας αιφνιδίαζαν και τελικά ακινητοποιούσαν διερχόμενους οδηγούς, συνήθως στο ίδιο σημείο κάθε φορά, και με χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και προσωπικά τους αντικείμενα.

Κατά την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών προέκυψε ότι η δράση της συμμορίας χρονολογείται τουλάχιστον τους τελευταίους εννέα μήνες, ενώ έχουν εξιχνιαστεί 13 περιπτώσεις ληστειών και 2 κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σημειώνεται ότι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *