25/05/2024 3:57 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιάννης Καλλιάνος: Οι κατηγορίες για απειλητικά μηνύματα σε γιατρό και η διάψευση του βουλευτή

"Τι απειλητικά μηνύματα να έστελνα; Ήμουν σε κατάσταση σοκ και πανικού"


Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος συνήγορος του καθηγητή αγγειοπλαστικής μίλησε στο T-Live για τον Γιάννη Καλλιάνο και ανέφερε ότι έστελνε απειλητικά μηνύματα στον γιατρό.

«Όταν ακούγεται μία καταγγελία, η οποία ουσιαστικά αποτελεί δολοφονία χαρακτήρα, όπου ένας άνθρωπος πανεπιστημιακός με πολύχρονη παρουσία στα ιατρικά δρώμενα και επιχειρείται να ακυρωθεί η ηθική υπόσταση αυτού του ανθρώπου το ελάχιστο που έχω να κάνω είναι να απαντήσω, σεβόμενος τον πόνο της οικογένειας. Είναι μία καταγγελία όψιμη, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Αυτό που έχω να σας πω για πρώτη φορά είναι ότι υπάρχει μήνυμα, ότι στις 23 Απριλίου, από τον κ. Γιάννη Καλλιάνο, πριν από τον θάνατο, με περίσσια εκτίμηση προς το πρόσωπο του εντολέως μου» πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Ρητά και κατηγορηματικά δηλώνω ότι ο εντολέας μου ποτέ δεν ζήτησε και ποτέ δε δέχθηκε φακελάκι, επιφυλάσσεται να κριθούν όλα ενώπιον της δικαιοσύνης» υπογράμμισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως αναφέρει ο κ. Δημητρακόπουλος, ο Γιάννης Καλλιάνος έστειλε κι ένα δεύτερο sms στον καθηγητή, στο οποίο τον απειλούσε ότι θα του τελειώσει την καριέρα.

Η απάντηση του Γιάννη Καλλιάνου

Σχετικά με τα απειλητικά μηνύματα που ανέφεραν οι δικηγόροι των γιατρών, ότι έστελνε ο Γιάννης Καλλιάνος δήλωσε:

«Τι απειλητικά μηνύματα να έστελνα; Ήμουν σε κατάσταση σοκ και πανικού. Έστελνα συνεχόμενα μηνύματα στον γιατρό και έλεγα “σας παρακαλώ πάρα πολύ, πως μου λέτε ότι πάει καλά ο πατέρας μου; Αφού ο κορεσμός πήγε στο 60.” Έσβησε δύο φορές μπροστά μου».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *