19/05/2024 5:01 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προσλήψεις στους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου, Μαραθώνα, Παλλήνης

Συνολικά θα προσληφθούν 134 άτομα σε 11 Δήμους της Αττικής


Προκηρύξεις σε 11 μεγάλους Δήμους της Αττικής “τρέχουν” αυτό το χρονικό διάστημα. Δείτε τη λίστα:

Προσλήψεις 14 ατόμων στο Δήμο Ασπροπύργου

Ο Δήμος Ασπροπύργου ύστερα από την υπ’ αριθ. 98/16-04-2024 απόφαση της Δ.Ε., ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκατεσσάρων (14) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 12 ατόμων το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, που εδρεύει στη Ραφήνα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Προσλήψεις 8 ατόμων στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας ανακοινώνει την πρόσληψη 8 (οκτώ) ατόμων με πεντάμηνη σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις δυνατότητες και τους όρους πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

Προσλήψεις 16 ατόμων στο Δήμο Παλλήνης

Ο Δήμος Παλλήνης ανακοινωνει την πρόσληψη δεκαέξι (16) ατόμων κλάδου ΥΕ Δασεργατών ειδικότητας ΥΕ Εργατών Δασοπροστασίας και πέντε (5) ατόμων κλάδου ΔΕ Οδηγών ειδικότητας ΔΕ Οδηγών κατηγορίας Γ΄ ή C΄, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών.

Προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Μαραθώνος

Ο Δήμος Μαραθώνος γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, συνολικού αριθμού οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας.

Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών του τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Φροντίδας Αθλητισμού και Αθλητισμού.

ΑΣΕΠ: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στις Σπέτσες

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του του Δήμου Σπετσών, που εδρεύει στις Σπέτσες της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων

Προσλήψεις 5 ατόμων στο Δήμο Ζωγράφου

Γνωστοποιείται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη αναγκών έναντι αντιτίμου του τμήματος αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου Ζωγράφου, που εδρεύει στο Δήμο Ζωγράφου της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Εκγύμναση δημοτών», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Προσλήψεις 15 ατόμων στο Δήμος Ύδρας

Γνωστοποιείται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη αναγκών έναντι αντιτίμου του τμήματος αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου Ζωγράφου, που εδρεύει στο Δήμο Ζωγράφου της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Εκγύμναση δημοτών», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Προσλήψεις στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2023-2024.

Προσλήψεις 17 ατόμων στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Γνωστοποιείται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων για την κάλυψη αναγκών έναντι αντιτίμου στο Δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερού, που εδρεύει στον Δήμο Αγίων Αναργύρων –Καματερού της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: «Εκμάθηση Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών», «Θεατρικό Παιχνίδι» και «Παροχή Υπηρεσιών Άθλησης», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Προσλήψεις 29 ατόμων στο Δήμο Πετρούπολης
Ο Δήμος Πετρούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι εννέα (29) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την κάλυψη των αναγκών της αντιπυρικής περιόδου έτους 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Πετρούπολης, Κ. Βάρναλη 76-78, Τ.Κ. : 132 31 Πετρούπολη, απευθύνοντας την στην Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών – Τμήμα Πρωτοκόλλου.

aftodioikisi.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *