16/05/2024 12:36 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κλείνουν οι δρόμοι στο Κορωπί την Παρασκευή για τον Αναστάσιο Ράμμο! Γιατί άραγε;

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας από τις 18.00 έως τα μεσάνυχτα και βλέπουμε...


Η μεγάλη γιορτή της Εμπορικής Αγοράς Κορωπίου πλησιάζει. Τι πλησιάζει δλδ που απομένουν λίγες ώρες. Την Παρασκευή το απόγευμα η “Λευκή Νύχτα” με πολλά δρώμενα και με τον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο να δίνει τον ρυθμό!

Για την εκδήλωση λοιπόν η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αποφάσισε την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Παρασκευή 24/06/2022 και κατά τις ώρες 18.00΄ έως 23.59΄, επί της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αττικής και της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου, και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Κρωπίας.

Το χρονικό διάστημα της παραπάνω κυκλοφοριακής ρυθμίσεως δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί, καθώς και να μην εφαρμοσθεί, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων Τροχαίας του Β΄ Τ.Τ. Β/Α Αττικής.

“Λευκή Νύχτα” στο Κορωπί

Η μεγάλη εορτή της Εμπορικής Αγοράς Κορωπίου με την ονομασία “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στο Κορωπί” πλησιάζει : Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 απο τις 6 το απόγευμα.

Παιδικά δρώμενα απο τις 6.30 ενώ άνοιγμα της κεντρικής συναυλίας με το Αναστάσιο Ράμμο θα κάνει μια εξαιρετική ομάδα νέων από το Μουσικό Γυμνάσιο της Παλλήνης στις 7 το απόγευμα!

Ολες οι δραστηριότητες είναι ευγενική χορηγία του Δήμου Κρωπίας.

Διαβάστε ακόμα:

Γάμος αλα… ραφηνιώτικα με τη Νία Βαρντάλος σήμερα στο λιμάνι (φωτό+βίντεο)

Βρε τον Κυριάκο! Δείτε τι έχει σύμφωνα με το πόθεν έσχες

“Χρυσή” υπουργός η Νίκη Κεραμέως! Πάνω από… ένα “μύριο” οι καταθέσεις της

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *