13/05/2024 3:41 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το νερό… νεράκι λένε στη Νέα Μάκρη! Τι γίνεται με τον αγωγό που έσπασε

Η διακοπή υδροδότησης επηρεάζει την παραλία, το κέντρο και περιμετρικά σημεία της πόλης


Μεγάλη ταλαιπωρία έχουν υποστεί από χθες το βράδυ πολλοί κάτοικοι στη Νέα Μάκρη αφού η βλάβη τελικά του αγωγού που έσπασε είναι μεγάλη. Παρά τις προσπάθειες του συνεργείου της ΕΥΔΑΠ για την αποκατάσταση της ζημιάς, μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό…

Με αποτέλεσμα να παραμένουν χωρίς νερό μέχρι αυτή την ώρα πολλές περιοχές στη Νέα Μάκρη, Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Μαραθώνα: “Σας ενημερώνουμε ότι λόγω μεγάλης βλάβης σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ (στη συμβολή των οδών Λ. Μαραθώνος & Αγ. Παρασκευής) στη Νέα Μάκρη, που συνέβη στις 8 το βράδυ Σαββάτου, υπάρχει εκτεταμένη διακοπή υδροδότησης που επηρεάζει την Παραλία, το κέντρο και περιμετρικά σημεία της Νέας Μάκρης. Συνεργείο της ΕΥΔΑΠ παρέμεινε όλο το βράδυ κι εργάζεται για την αποκατάσταση της βλάβης”.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας σε ανάρτηση του πριν από λίγη ώρα αναφέρει ότι: “Η διακοπή νερού σε περιοχές της Νέας Μάκρης οφείλεται σε βλάβη κεντρικού αγωγού της ΕΥΔΑΠ. Επισκευάζεται από αργά το βράδυ, σε λίγες ώρες θα αποκατασταθεί όπως μας ενημέρωσαν”.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγικό! Σκότωσαν χιμπατζή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στη μέση της Λεωφόρου Λαυρίου (βίντεο)

Αγωνία για ανήλικο που χτύπησε με το ηλεκτρικό πατίνι του στο Πόρτο Ράφτη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *