29/03/2024 12:07 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έγινε της… τροχαίας σήμερα στη Ραφήνα – Μοίρασαν κλήσεις και πήραν πινακίδες

Ήταν επιφορτισμένοι να εντοπίζουν τα οχήματα που είχαν παρκάρει παράνομα στο κέντρο αλλά και σε δρόμους που οδηγούν προς το λιμάνι


Η αλήθεια είναι ότι είχε παραγίνει το κακό. Κάθε σαββατοκύριακο η Ραφήνα αναστενάζει από παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Σήμερα που βρέθηκε η Τροχαία δεν έμεινε τίποτα. Όλοι πήραν την κλήση τους κι όλες οι πινακίδες ξηλώθηκαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του irafina.gr, οι Αστυνομικοί ήταν επιφορτισμένοι να εντοπίζουν τα οχήματα που είχαν παρκάρει παράνομα στο κέντρο αλλά και σε δρόμους που οδηγούν προς το λιμάνι.

Αφαιρέθηκαν οι πινακίδες από τα οχήματα που είχαν σταθμεύσει στην οδό Ευβοϊκού, ενώ τοποθετήθηκαν και οι αντίστοιχες κλήσεις στα παρμπρίζ.

Κλήσεις σε οχήματα είχαμε και στην οδό Αραφηνίδων Αλλών, αλλά και στους υπόλοιπους δρόμους του κέντρου όπου ισχύει το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Εκεί, οι υπάλληλοι του δήμου Ραφήνας Πικερμίου, έκοβαν κλήσεις σε όσα οχήματα δεν είχαν την αντίστοιχη κάρτα μόνιμου κατοίκου ή χρονοχρέωσης που εκδίδεται από το αντίστοιχο μηχάνημα.

Όπως έχει τονίσει ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς: “άνδρες της Τροχαίας θα βρίσκονται κάθε Σαββατοκύριακο στην πόλη και εκτός από τα οχήματα που έχουν παρκάρει παράνομα θα βοηθούν και στην αποσυμφόρηση των δρόμων ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής, όταν δηλαδή έρχονται τα πλοία”.

Επίσης, όπως έχει αναφέρει, θα αυξηθεί και η Αστυνόμευση καθ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμα:

Στη φυλακή οι δύο δράστες του φονικού στη Ραφήνα – Άλλοι δύο στο σκαμνί

Βίντεο-ντοκουμέντο μέσα από το μπαρ, πριν την άγρια δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Δηλαδή η ξαπλώστρα πόσα λειτουργικά έξοδα έχει για να χρεωθεί 175 ευρώ το σετ! Και όχι στον Αστέρα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *