28/03/2024 3:24 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βίντεο-ντοκουμέντο μέσα από το μπαρ, πριν την άγρια δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Το θύμα φαίνεται να σπρώχνει τους δυο 24χρονους, αυτοί απαντούν με σπρωξίματα, κι έτσι έγινε η παρεξήγηση...


Ένα βίντεο – ντοκουμέντο, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, κι αποκαλύπτει όσα προηγήθηκαν μέσα στο μπαρ πριν από την άγρια δολοφονία του 42χρονου Δημήτρη, στη Ραφήνα, έρχεται να επιβεβαιώσει την πληροφορία ότι όλα ξεκίνησαν από ένα σκούντημα των δραστών με το θύμα.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, οι δυο νεαροί κατηγορούμενοι βγαίνουν από την τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου και κατευθύνονται πίσω στην παρέα τους. Δευτερόλεπτα αργότερα ακολουθεί το θύμα, ο 42χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του από τα βάναυσα χτυπήματα των φερόμενων ως δραστών.

Το θύμα φαίνεται να σπρώχνει τους δυο 24χρονους, αυτοί απαντούν με σπρωξίματα, κι έτσι έγινε η παρεξήγηση που κατέληξε στο τραγικό γεγονός του θανάτου του 42χρονου Δημήτρη από τον Μαραθώνα.

Οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν για την δολοφονία οδηγήθηκαν σήμερα, Παρασκευή, ενώπιον της ανακρίτριας. Ο ένας ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα και ο δεύτερος επικαλέστηκε σοβαρό εθισμό από το αλκοόλ.

Εν τω μεταξύ, άλλοι δύο νεαροί από την παρέα, που κατέθεσαν ως αυτόπτες μάρτυρες, κατέστησαν κατηγορούμενοι από την ανακρίτρια και τις επόμενες ημέρες θα απολογηθούν.

Διαβάστε ακόμα:

Πρέπει να περάσει η Αττική Οδός από την Αρτέμιδα για να έχουμε πρόσβαση στο αεροδρόμιο;

Έκτακτο! Συναγερμός για φωτιά στα σύνορα Ραφήνας & Αρτέμιδας

Πέρασαν “βραχιολάκια” σε 34χρονο! Είχε γίνει φόβος και τρόμος στο Πόρτο Ράφτη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *