27/04/2024 2:32 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δήμος Διονύσου: Πάνω από 500 βιβλία για τα παιδιά στο Παίδων Πεντέλης

Τον περασμένο Ιούνιο στον Δήμο Διονύσου είχε ξεκινήσει η δράση “Υιοθετούμε την Παιδική Βιβλιοθήκη του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης”


Χαράς ευαγγέλια για τα παιδιά του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης. Ο Δήμος Διονύσου συγκέντρωσε πάνω απο 500 παιδικά  βιβλία και τα παρέδωσε στη βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου για να δώσει λίγη χαρά και γνώση σ αυτά τα παιδιά.

Αντιπροσωπεία του Δήμου Διονύσου παρέδωσε μια βιβλιοθήκη στο Παίδων Πεντέλης με πάνω από 500 παιδικά βιβλία για τους μικρούς φίλους.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Σπύρο Αρνή και την υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου Χριστίνα Γιαννέτου.

Τον περασμένο Ιούνιο στον Δήμο Διονύσου είχε ξεκινήσει η δράση “Υιοθετούμε την Παιδική Βιβλιοθήκη του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης”, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Παιδείας και της Υπεύθυνης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου.

Αναμφίβολα η μεγάλη ευαισθητοποίηση σε τέτοιες δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα για τα παιδιά προσφέρει μια νότα αισιοδοξίας, ζωντάνιας και χαράς στη δοκιμασία που καλούνται να βγουν νικητές.

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε μέσα στο πλοίο: Μάταια τον περίμεναν στη Ραφήνα!!!

Λαύριο! Τον πρόδωσε η καρδιά του πάνω στο πλοίο

Έρχεται ο Προαστιακός που θα συνδέεται με τα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *