26/04/2024 4:30 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιατί προτιμούν Βραυρώνα, Αγ. Μαρίνα και Κερατέα για φθηνές διακοπές στην Ανατολική Αττική

Οι κάτοικοι της Αττικής μπορούν να επιλέξουν αυτοτελή κατοικίες ή διαμερίσματα


Καλά θα ήταν να είχαν την δυνατότητα όλοι να πάνε σε κάνα νησί διακοπές να αράξουν κάμποσες μέρες. Τι κάνεις όμως όταν δεν έχεις τα χρήματα; Επιλέγεις Βραυρώνα, Αγ. Μαρίνα και Κερατέα (ή άλλες κοντινές περιοχές) για φθηνές διακοπές. Η Ανατολική Αττική είναι μια χαρά!

Ιδιαίτερα δημοφιλείς αναδεικνύονται φέτος οι κοντινοί στα αστικά κέντρα ηπειρωτικοί προορισμοί, με τους Έλληνες να αναζητούν τρόπο προκειμένου να κάνουν έστω και λίγες μέρες διακοπές χωρίς παράλληλα να επιβαρύνουν δραματικά τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Παρά την αύξηση της τιμής βενζίνης η μετακίνηση με αυτοκίνητο -όταν πρόκειται για κοντινό στον τόπο διαμονής προορισμό – αποδεικνύεται συχνά οικονομικότερη λύση αφού οι τιμές των ακτοπλοϊκών έχουν πάρει φέτος την ανηφόρα.

Οι κάτοικοι της Αττικής μπορούν να επιλέξουν αυτοτελή κατοικίες ή διαμερίσματα σε περιοχές όπως Βραυρώνα, Αγία Μαρίνα και Κερατέα. Το συνολικό κόστος διαμονής για 5 διανυκτερεύσεις, στη Κερατέα σε κατοικία 35 τμ διαμορφώνεται στα 358 ευρώ, στην Αγία Μαρίνα για κατοικία 40 τμ το συνολικό κόστος αγγίζει τα 430 ευρώ και στη Βραυρώνα κατοικία 135 τμ μισθώνεται προς 325 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε μέσα στο πλοίο: Μάταια τον περίμεναν στη Ραφήνα!!!

Λαύριο! Τον πρόδωσε η καρδιά του πάνω στο πλοίο

Έρχεται ο Προαστιακός που θα συνδέεται με τα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *