27/04/2024 2:58 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεχειλίζει από φινέτσα η Νατάσα Παζαϊτη! Εντυπωσιακή εμφάνιση στην Επίδαυρο

Εμφανώς μαυρισμένη λόγω καλοκαιριού, επέλεξε ένα μάξι φόρεμα σε σατέν υφή και αποχρώσεις του μαύρου, κόκκινου και λευκού


Η Νατάσα Παζαϊτη όπου εμφανίζεται δεν περνάει απαρατήρητη. Είναι μια γυναίκα απλή μεν, που ξεχειλίζει όμως από ομορφιά κι από φινέτσα. Χθες άφησε για λίγο τη Ραφήνα και πήγε Επίδαυρο όπου παρακολούθησε την παράσταση “Αντιγόνη”.

Η κα Παζαϊτη εμφανώς μαυρισμένη λόγω καλοκαιριού, επέλεξε ένα μάξι φόρεμα σε σατέν υφή και αποχρώσεις του μαύρου, κόκκινου και λευκού. Το συνδύασε με λευκά flatforms και χρυσά κοσμήματα. Τόνισε τα μάτια της liner στο πάνω και κάτω βλέφαρο, ενώ εντύπωση προκάλεσαν και τα κατάξανθα μαλλιά της.

Η σύγχρονη και επίκαιρη μεταφορά της σοφόκλειας αντιπολεμικής τραγωδίας, η “Αντιγόνη”, ενθουσίασε το κοινό, ανάμεσα στο οποίο βρέθηκε και η Νατάσα Παζαΐτη.

Η παράσταση σε σκηνοθεσία του Cezaris Graužinis έκανε πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου από το Θέατρο των Δελφών. Στις 5 Αυγούστου παρουσιάστηκε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Με ένα ανατρεπτικό πρωταγωνιστικό καστ, το έργο θα ανέβει και σήμερα, 6 Αυγούστου, στην Επίδαυρο. Πρωταγωνιστούν: Έλλη Τρίγγου (Αντιγόνη), Βασίλης Μπισμπίκης (Κρέων), Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Κορυφαίος του Χορού), Γιώργος Παπαγεωργίου (Άγγελος), Δανάη Μιχαλάκη (Ισμήνη), Χρήστος Σαπουντζής (Τειρεσίας), Κώστας Κορωναίος (Φύλακας), Στρατής Χατζησταματίου (Αίμων), Μαρίνα Αργυρίδου (Ευριδίκη).

Λίγα λόγια για το έργο

Tην επόμενη του Εμφυλίου στη Θήβα, οι μέχρι χθες προστάτες της πόλης γιορτάζουν τη νίκη τους, προσπαθώντας να σβήσουν από τη μνήμη τους τις μέρες της ανασφάλειας και της δυστυχίας. Ο νέος ηγεμόνας, ο Κρέοντας, συμμετέχει στη γιορτή με στόχο να εδραιώσει την εξουσία του, εκφοβίζοντας τους συμπολίτες του με απειλές. ”Γιορτάζει” και η νεαρή Αντιγόνη· μια γιορτή ανυπακοής, που την φωτίζει ο ενθουσιασμός της αντίστασης στον πολιτικό πραγματισμό της τυραννίας.

Φωτό: NDP

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτη καταγγελία στον Σκλαβενίτη! «Εργαζόμενοι χτυπάνε την κάρτα τους στις οκτώ ώρες εργασίας και συνεχίζουν να εργάζονται»

Το ερωτικό «τρίγωνο» της Νέας Μάκρης και η δολοφονία της κούκλας Φαίης

“Καίγεται” ο Αστέρας Βουλιαγμένης! Συναγερμός στην πυροσβεστική

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *