25/04/2024 4:59 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Πελατάκια” της αστυνομίας οι διαρρήκτες που “χτύπησαν” πάλι στο Λαύριο

Σύμφωνα με πληροφορίες τους έχουν συλλάβει κάπου 20 φορές και άλλες τόσες αφέθηκαν ελεύθεροι


Τους ξέρουν από πρώτο χέρι. Γνωρίζουν την δράση τους, μπαινοβγαίνουν στις φυλακές, κοινώς είναι “πελατάκια” της αστυνομίας, αλλά να που χθες πρωί πρωί ξανα-“χτύπησαν” ένα κατάστημα εστίασης στο Λαύριο. Και μάλιστα δεν κρύβουν καν τα πρόσωπά τους!!!

Δύο Αλβανοί κακοποιοί, τακτικοί ¨πελάτες¨ της Ασφάλειας Λαυρίου είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες της νέας κλοπής σε κατάστημα εστίασης που έγινε χθες το πρωί στο Λαύριο.

Όπως αναφέρει το atticapressnews.gr κινούνται μάλιστα με τόσο θράσος που δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τις κάμερες ασφαλείας οι οποίες κατέγραψαν εκ νέου την πρωινή επιδρομή που πραγματοποίησαν σε γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται δίπλα στο φοινικόδασος. Σύμφωνα με πληροφορίες τους έχουν συλλάβει κάπου 20 φορές και άλλες τόσες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όσο για τη λεία τους, συνήθως είναι ακριβά ποτά, φιάλες υγραερίου και ότι άλλο αντικείμενο θεωρούν ότι θα μπορούσε να έχει αξία ώστε να κερδίσουν από την κλοπή του. Για τη νέα κλοπή έγινε σχετική καταγγελία από τον ιδιοκτήτη και η αστυνομία για πολλοστή φορά κλήθηκε να τους βρει και να τους οδηγήσει στο εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτη καταγγελία στον Σκλαβενίτη! «Εργαζόμενοι χτυπάνε την κάρτα τους στις οκτώ ώρες εργασίας και συνεχίζουν να εργάζονται»

Το ερωτικό «τρίγωνο» της Νέας Μάκρης και η δολοφονία της κούκλας Φαίης

“Καίγεται” ο Αστέρας Βουλιαγμένης! Συναγερμός στην πυροσβεστική

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *