25/04/2024 12:21 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιατί ανησυχούν σήμερα στο Πεντάγωνο; Επί ποδός οι Ένοπλες δυνάμεις

Ειδικά τις ημέρες αυτές του Δεκαπενταύγουστου που οι Τούρκοι κατά συνήθη πρακτική τους επιχειρούν προκλήσεις στο Αιγαίο


Πάντα τέτοια μέρα οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή και το Πεντάγωνο βρίσκεται σε εγρήγορση. Και πάντα υπάρχει μια ανησυχία… Ο λόγος δεν είναι άλλος από τους γείτονες που συνηθίζουν τον Δεκαπενταύγουστο να προκαλούν…

Μπορεί για τους περισσότερους εργαζόμενους οι ημέρες του Αυγούστου να κορυφώνουν την καλοκαιρινή… σιέστα, ωστόσο, για τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν ισχύει το ίδιο. Εκεί το δόγμα του ισχύει είναι ένα “Θές να ζεις Ειρηνικά; Τότε να ετοιμάζεσαι συνέχεια για πόλεμο”.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr έχοντας απέναντι έναν αφερέγγυο και αλλοπρόσαλλο γείτονα, στο ελληνικό «Πεντάγωνο» δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για αδράνεια και εφησυχασμό, ειδικά τις ημέρες αυτές του Δεκαπενταύγουστου που οι Τούρκοι κατά συνήθη πρακτική τους επιχειρούν προκλήσεις στο Αιγαίο.

Οι μονάδες επιφανείας και τα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού διατηρούν τις κρίσιμες θέσεις σε όλο το Αρχιπέλαγος, ενώ η Πολεμική Αεροπορία έχει συνεχώς τις πολεμικές Μοίρες σε κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης.

Όσο για τον Στρατό Ξηράς, επιτηρεί 24 ώρες το 24ωρο κάθε κίνηση από την απέναντι πλευρά και ενημερώνει πρώτος απ’ όλους το Κέντρο Επιχειρήσεων για τις ενέργειες των “γειτόνων”.

Διαβάστε ακόμη:

Λαύριο! Μυστήριο με το πτώμα που περισυνέλλεξε το Λιμενικό στη θάλασσα

Μήπως ξέρετε το μυστικό που κρύβει το Πόρτο Ράφτη;

Δύο σταθμοί και επτά στάσεις, ο Προαστιακός προς το λιμάνι του Λαυρίου! Δες που…

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *