29/03/2024 2:04 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θρίλερ – Δέκα χρόνια μετά! Αλήθεια τι έγινε με την εξαφάνιση του Κώστα Κολιαβασίλη στο Μαρκόπουλο;

Θα συναντούσε μία παρέα, ανάμεσά τους κάποιον Δημητρίου στο Πόρτο Ράφτη για να του παραδώσουν ομόλογα για τις επενδύσεις


Ο νόμος της σιωπής στα Μεσόγεια και τα κυκλώματα που δρουν ανεξέλεγκτα καλά κρατεί. Στη δολοφονία του αθλητικού παράγοντα στο Μαρκόπουλο Κώστα Κολιαβασίλη, δεν μιλούν για άγνωστους δράστες αλλά για δύο συγκεκριμένους. Τι έχει γίνει με την εξαφάνισή του όμως δέκα ολόκληρα χρόνια μετά; Γνωρίζει κανείς; Πολλά τα ερωτήματα…

Η δικηγόρος της οικογένειας Χριστίνα Στασινοπούλου είχε πει χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι ποινικές διώξεις εναντίον τους για δολοφονία, είναι μονόδρομος.

«Μετά από πολλά χρόνια πρωτίστως τηλεοπτικής έρευνας και δικαστικής εξέτασης, δεν μιλάμε για άγνωστους δράστες σ’ αυτήν την υπόθεση. Έχουν προκύψει πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή δύο προσώπων με τα οποία το θύμα συναντήθηκε το απόγευμα της εξαφάνισης και είχε μαζί τους οικονομικές συναλλαγές. Η εκπομπή που τα εντόπισε, έδωσε το έναυσμα για περαιτέρω έρευνα και όλα τα στοιχεία στη δικογραφία δείχνουν πως ο Κολιαβασίλης εξαπατήθηκε και δολοφονήθηκε».

Μάρτυρας – «κλειδί» ανέφερε για πρώτη φορά όλα όσα άκουσε να λέει ο αθλητικός παράγοντας της Μαρκό, Κώστας Κολιαβασίλης λίγο πριν τον εξαφανίσουν …

Ήταν μόνος του, πεζός και μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο σε κάποιον που φαινόταν ότι γνώριζε. Φανερά εκνευρισμένος φώναζε στον συνομιλητή του: «Τι είναι αυτό που μου κάνατε; Με κάψατε, με καταστρέψατε…».

Οι συγγενείς αφού μίλησαν μαζί του, ενημέρωσαν τις Αρχές με την ελπίδα να ερευνηθούν παλιότερες κλήσεις του αγνοούμενου παράγοντα ποδοσφαίρου.

«Υπήρξαν πολλές παραλείψεις σε πρώτη φάση από τις Αρχές. Όταν με πρωτοβουλία της οικογένειας εξετάστηκε το αυτοκίνητο του Κολιαβασίλη, δεν βρέθηκε μέσα σ’ αυτό μόνο το κινητό του που δεν είχε εντοπίσει η Σήμανση, αλλά και γενετικό υλικό ανδρός και γυναικός. Οι Αρχές δεν πραγματοποίησαν λήψεις δειγμάτων ούτε καν από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του Κολιαβασίλη για να υπάρξει σύγκριση. Θα το ζητήσουμε συμπληρωματικά έστω και καθυστερημένα», τόνισε η δικηγόρος.

Ο εργολάβος και αθλητικός παράγοντας Κώστας Κολιαβασίλης 48 χρόνων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, από το σπίτι του στο Μαρκόπουλο. Το μαύρο Όπελ Άστρα που οδηγούσε, εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα στην περιοχή Ευαγγελίστρια Κουβαρά.

Έφυγε για ένα ραντεβού στο Πόρτο Ράφτη

Ο Κολιαβασίλης πριν εξαφανιστεί είχε αποκαλύψει στην αδελφή και σε φιλικό του πρόσωπο ότι θα συναντούσε μία παρέα, ανάμεσά τους κάποιον Δημητρίου στο Πόρτο Ράφτη για να του παραδώσουν ομόλογα για τις επενδύσεις.

Το απόγευμα εκείνης της ημέρας, η σύντροφός του και η κόρη της τον άκουσαν να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο και να λέει: «Εντάξει φίλε, έρχομαι».

Λίγα λεπτά αργότερα μπήκε στο ΙΧ του και έφυγε με κατεύθυνση το Πόρτο Ράφτη. Ο αθλητικός παράγοντας θα πήγαινε σε φιλικό γλέντι μία ώρα μετά, όπως ο ίδιος είχε αναφέρει. Δεν πήγε ποτέ και από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς για την οικογένεια του.

Κατά τη διάρκεια εκπομπής του «Τούνελ» τον Νοέμβριο του 2012, άγνωστος άφησε στην είσοδο του Alpha ένα φάκελο με σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης. Ο ίδιος ο αγνοούμενος αποκάλυπτε πριν χαθεί ότι στο ραντεβού θα έπαιρνε ομόλογα από επενδύσεις στο Χρηματιστήριο, όπως του είχαν υποσχεθεί αυτός ή αυτοί, που θα συναντούσε.

Η περίεργη σύμπτωση είναι ότι ο αθλητικός παράγοντας της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας «ΜΑΡΚΟ» έμενε στο ίδιο σπίτι όπου σχεδόν ένα χρόνο αργότερα χάθηκε ο Ελληνοελβετός πιλότος Νίκος Χρυσολούρης 50 χρόνων. Είναι άλλη μία μυστηριώδης υπόθεση που βρίσκεται στο σκοτάδι.

Διαβάστε ακόμη:

Λαύριο! Μυστήριο με το πτώμα που περισυνέλλεξε το Λιμενικό στη θάλασσα

Μήπως ξέρετε το μυστικό που κρύβει το Πόρτο Ράφτη;

Δύο σταθμοί και επτά στάσεις, ο Προαστιακός προς το λιμάνι του Λαυρίου! Δες που…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *