18/05/2024 11:47 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έτσι σας κλέβουν! Ενημέρωση κατοίκων από την αστυνομία

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας ανέφεραν διάφορους τρόπους που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι και πέφτουν οι πολίτες θύματα


Η αστυνομία ενημέρωσε τους κατοίκους του Πανοράματος Αγριλέζας, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, για το πως να αποφύγουν τις κλοπές, αφού όπως εξήγησαν αυτοί είναι οι τρόποι που σας κλέβουν. Ο Διοικητής Αλ. Ξαρχουλάκος Αστυνόμος Β΄, και Υποδιοικητής Χρ. Γκουζιώτης Υπαστυνόμος Β, του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για να μην πέσουν θύματα επιτήδειων.

Σε μια ξεχωριστή συνάντηση, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους, σχετικά, με τους διάφορους τρόπους που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι και πέφτουν οι πολίτες θύματα κλοπών.

Σύμφωνα με το apopsi-tora.gr τους ενημέρωσαν τι πρέπει να προσέχουν και τι μπορούν να κάνουν για να αποφύγουν τη θυματοποιηση τους. Ιδιαίτερα τονίστηκε στους κατοίκους ο νέος τρόπος που χρησιμοποιείται τελευταία, κατά κόρον, για να τους εξαπατούν, αναφορικά με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους, όπου, αφού τους παίρνουν τους κωδικούς με διαφορά τεχνάσματα, τους αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Με έμφαση τονίστηκε ότι σε καμία περίπτωση δεν δίνονται οι προσωπικοί κωδικοί σε κανέναν, καθώς η τράπεζα δεν τους ζητάει ποτέ.

Μετά την ενημέρωση οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού μοίρασαν στους κατοίκους έντυπο υλικό που περιελάμβανε χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια του πολίτη.

Μετά τη συνάντηση ο διοικητής Αλέξανδρος Ξαρχουλάκος δήλωσε: «Το πρώτο, ίσως, και το πιο σημαντικό βήμα για την αποφυγή συρματοποίησης των συμπολιτών μας, ιδίως, σε κλοπές και απάτες είναι οι ίδιοι να είναι ενημερωμένοι και υποψιασμένοι και σε αυτό δίνουμε μεγάλο βάρος».

Ο Σύλλογος από τη μεριά του ευχαρίστησε τους Αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, τόσο για την αποδοχή της πρόσκλησης, όσο και για την διεξοδική ενημέρωση που έκαναν στους κατοίκους του Πανοράματος Αγριλεζας .

Στην ενημέρωση παρέστη και η Τοπική Σύμβουλος Χαλκουτσίου Γεωργία Βάθη Γαζβινιάν.

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα: Διαρρήκτες “χτύπησαν” τρία σπίτια στην ίδια πολυκατοικία

Mεγάλη προσοχή στην Αρτέμιδα, έχει τσούχτρες στη θάλασσα

Πιλότος Πολεμικής Αεροπορίας ξεκαθαρίζει: Η Ραφήνα και η Αρτέμιδα πρέπει να μάθουν ότι…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *