25/04/2024 1:45 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Θερμή παράκληση προς τους συνδημότες της Αρτέμιδας” από έναν πυροσβέστη! Aκούστε τον…

"Κλαδέψτε τα καλοπιστικα δέντρα, φυτά και άλλα που έχετε ο καθένας στην αυλή του να μην κλείνουν το μισό δρόμο. Τα πυροσβεστικά οχήματα δεν είναι ΙΧ"


Ακούστε ένα πυροσβέστη στην Αρτέμιδα που είναι στην πρώτη γραμμή πυρός και βιώνει δύσκολες καταστάσεις κάθε φορά που χρειαζόμαστε τις υπηρεσίες του. Θερμή παράκληση απευθύνει στους συνδημότες του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συχνά πυκνά. Βοηθήστε κι εσείς να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους στην αντιμετώπιση της φωτιάς.

“Μια ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς τους συνδημότες της Αρτέμιδας. Εργάζομαι στην πυροσβεστική υπηρεσία και εχω την τιμή να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην περιοχή που αρχικά μεγάλωσα σαν παραθεριστής αλλά πλέον μόνιμος κάτοικος.

Φροντίστε σας παρακαλώ τα καλοπιστικα δέντρα, φυτά και άλλα που έχετε ο καθένας στην αυλή του να μην κλείνουν το μισό δρόμο εξω από το σπίτι σας. Κλαδέψτε τα. Τα πυροσβεστικά οχήματα δεν είναι ιχ.

Είναι φορτηγά και αυτό για να μπορούν να μεταφέρουν όγκο νερού και αρκετό εξοπλισμό για την καταπολέμηση πυρκαγιών και άλλων συμβάντων. Όταν λοιπόν στους ήδη στενούς δρόμους της περιοχής μας προσθέτουμε και τον όγκο τον ακλάδευτων δέντρων καταλαβαίνετε ότι για να φτάσουμε σε κάποιον που έχει ανάγκη γίνετε αρκετά δύσκολο.

Εκεί που μπαίνουμε σε ένα στενό το οποίο αρχικά φαίνεται “άνετο” ξαφνικά βρισκόμαστε μπροστά σε έναν όγκο φυτών και δέντρων από την μία και παρκαρισμένα ιχ από την άλλη με αποτέλεσμα ή να “σπάσουμε” το πυροσβεστικό για να περάσουμε ή στα πολλά ζόρια να κάνουμε όπισθεν και να επιλέξουμε άλλη διαδρομή με ότι αυτό συνεπάγεται για τον χρόνο απόκρισης μας. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι δύσκολο για εσάς.

Επίσης όταν παρκάρετε κάπου μην σκέφτεστε “έλα μωρε ένα λεπτό θα κάνω” διότι σε 10 δευτερόλεπτα μπορεί ένα όχημα έκτακτης ανάγκης να χρειαστεί να περάσει και εσείς να εμποδίζετε. Να σκεφτόμαστε και λίγο τον συνάνθρωπο μας και όχι μόνο τη δική μας διευκόλυνση. Περπατήστε 50 μέτρα παραπάνω.

Όλα αυτά φιλικά και ελπίζοντας πάντα για το καλύτερο…”.

Χρήστος Νάγια

Διαβάστε ακόμη:

“Ο Προαστιακός θα φθάνει Πικέρμι και Ραφήνα ως μετρό στα τελευταία 3,6χλμ”

Αυτή είναι η γυναίκα που “έσβησε” στην παραλία της Αρτέμιδας!

Σπείρα “βούταγε” αυτοκίνητα και τα έριχνε στην αγορά! Στα Σπάτα το “στρατηγείο” τους

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *