29/03/2024 1:14 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα μας τρελάνεις βρε Σάκη! Καύσωνας, μετά δροσιά κι ύστερα πάλι σκασμός

Μετά τον ιδιαίτερα άστατο καιρό την ερχόμενη εβδομάδα και την πτώση της θερμοκρασίας, υπάρχουν ενδείξεις για ολιγοήμερη αρκετή ζέστη


Μια καύσωνας, μια δροσιά και μια ζέστη ξανα… Να μην τρελαθούμε τελείως! Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε την πρόγνωσή του και μας έκανε την καρδιά περιβόλι. Αφού τελειώσει με το καλό ο σκασμός που περνάμε τώρα, θα ανέβει η θερμοκρασία αλλά μετά λέει θα ξανακάνει ζέστη. Όχι τόσο πολύ, αλλά θα κάνει…

Μετά τη μεταβολή που θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο δεκαήμερο στην Ελλάδα το καλοκαίρι επιστρέφει καθώς προς τα τέλη του μήνα οι θερμοκρασίες θα ανέβουν σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη της ΕΡΤ Σάκη Αρναούτογλου.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσιάζει χάρτες που δείχνουν την πιθανότητα βροχοπτώσεων, που -κατά τόπους- θα συνοδεύονται από δυνατό άνεμο ή και από χαλάζι.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ έγραψε: «Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά! Μετα τον ιδιαίτερα άστατο καιρό την ερχόμενη εβδομάδα και την πτώση της θερμοκρασίας, υπάρχουν ενδείξεις και πάλι για ολιγοήμερη αρκετή ζέστη προς τα τέλη του μήνα (οχι κάτι το ακραίο πάντως – κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση).

Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *