19/04/2024 5:24 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βούλα: Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη και του πέρασαν… “βραχιολάκια”

Πρόκειται για σεσημασμένο, καθώς έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για κλοπές σε διάφορες περιοχές, όπως στο κέντρο της Αθήνας


Την πρώτη φορά άρπαξε μια τσάντα από ένα αυτοκίνητο και τοβαλε στα πόδια. Ήταν τυχερός που δεν τον πρόλαβαν. Την δεύτερη φορά άρπαξε μια τσάντα στην παραλία της Βούλας από έναν λουόμενο. Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν τυχερός και του πέρασαν… “βραχιολάκια”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο δράστης τη Δευτέρα 22/8 πλησίασε ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν προσωρινά σταθμευμένο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, με ανοιχτό παράθυρο, και με γρήγορες κινήσεις άρπαξε την τσάντα που υπήρχε μέσα, με ένα λαπ τοπ και διάφορα άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος τον κατάλαβε και άρχισε να τον κυνηγά, χωρίς όμως να καταφέρει να τον πιάσει.

Σεσημασμένος ο 25χρονος με καταγωγή από τη Συρία

Ο 25χρονος στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε μία από τις ελεύθερες παραλίες της Βούλας, όπου άρπαξε δεύτερη τσάντα από λουόμενο και άρχισε να τρέχει. Και σε αυτή την περίπτωση έγινε αντιληπτός, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρόκειται για σεσημασμένο, καθώς έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για κλοπές σε διάφορες περιοχές, όπως στο κέντρο της Αθήνας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμη:

“Oργιάζουν κάθε βράδυ μπροστά στο Δημαρχείο στο Μενίδι και η αστυνομία… κοιμάται”! Καταγγελία

Καταστρέφουν μια ολόκληρη παραλία στο Πόρτο Ράφτη!!!

Όπου φύγει φύγει… Κάτοικοι στη Βάρη πήραν στο κυνήγι τους διαρρήκτες (βίντεο)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *