29/03/2024 1:39 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όπου φύγει φύγει… Κάτοικοι στη Βάρη πήραν στο κυνήγι τους διαρρήκτες (βίντεο)

Όλα ξεκίνησαν στις 11 το πρωί όταν οι 3 κακοποιοί βρίσκονταν μέσα στο διώροφο σπίτι


Τοβαλαν στα πόδια κι όπου φύγει φύγει. Λούηδες έγιναν οι διαρρήκτες. Κάτοικοι στη Βάρη μόλις τους πήραν χαμπάρι ότι είχαν μπουκάρει σε μονοκατοικία της περιοχής, βάρεσε ο συναγερμός και πήραν τους δράστες στο κυνήγι. Μην τους είδατε!!!

Στα πράσα έπιασαν κάτοικοι στην περιοχή Μηλαδέζα της Βάρης τους διαρρήκτες οι οποίοι είχαν εισβάλλει σε μονοκατοικία. Όλα ξεκίνησαν στις 11 το πρωί όταν οι 3 κακοποιοί βρίσκονταν μέσα στο διώροφο σπίτι.

«Είχαν μπει μέσα, δεν είχαν πολύ ώρα, και προσπαθούσαν να κλέψουν από τον άνθρωπο ότι μπορούσαν σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα» λέει κάτοικος. Οι γείτονες όμως αντιλήφθηκαν την παρουσία τους καθώς άρχισε να χτυπάει και ο συναγερμός.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του Star TV γειτονικού σπιτιού ακούγονται δυνατές φωνές την ώρα που οι κακοποιοί ήταν μέσα στη μονοκατοικία. Οι κακοποιοί ήταν σχεδόν ομοιόμορφα ντυμένοι. Φορούσαν καπέλα ενώ παρά τον καύσωνα φορούσαν και μπουφάν. Ο τελευταίος έχει καλύψει εντελώς τα χαρακτηριστικά του.

Η συμμορία των διαρρηκτών ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Δεν ήταν μόνο αυτοί οι οποίοι εισέβαλλαν στην μονοκατοικία αλλά και άλλοι οι οποίοι τους περίμεναν με ένα αυτοκίνητο. Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους κατοίκους και ξεκίνησαν την αναζήτηση των δραστών.

Δείτε εδώ το βίντεο

Διαβάστε ακόμη:

Γέρακας – θρήνος: “Καλό ταξίδι Χριστόφορε αγόρι μας”! Ήταν 21 χρονών

Πόρτο Ράφτη: “Τριτοκοσμική η κατάσταση στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα”

Aρτέμιδα: 25 ευρώ ξαπλώστρα & ομπρέλα! Είναι αλήθεια;

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *