27/04/2024 3:27 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χαμός στο Αυλάκι! “Ούτε στη Μύκονο τόσα λεφτά για είσοδο σε δημοτική πλαζ”

Οι δημότες ξεχειλίζουν από οργή και αγανάκτηση - Διαβάστε τα παράπονά τους


“Ούτε στην Μύκονο να ήμαστε, δηλαδή τα τρία άτομα 21 ευρώ και στην καρέκλα!!” Και να ταν μόνο αυτό για το Αυλάκι; Χαμός γίνεται από αγανακτισμένους δημότες που πληρώνουν είσοδο και δεν βρίσκουν ξαπλώστρες, από τις τιμές στην είσοδο, από το γεγονός ότι και τις καθημερινές γίνεται πανικός από κόσμο, από το ότι δεν ενημερώνουν όταν μπεις κι έχεις πληρώσει ότι δεν υπάρχει ομπρέλα;

Δεν τα λέμε εμείς, Ο κόσμος τα λέει… Οι δημότες που ξεχειλίζουν από οργή και αγανάκτηση:

“Η μέγιστη ξεφτίλα, όπου κάποιος μπορεί να πάει νωρίς το πρωί και αραδιάζοντας μια πετσέτα/μπλούζα/σώβρακο/φανέλα ή ότι άλλο έχει εύκαιρο, έχει τη δυνατότητα να καπαρώνει όσες ομπρέλες/ξαπλώστρες του κάνει κέφι.

Και ξυπνάς εσύ με ξυπνητήρια, να ετοιμάσεις μωρά και κουβαδάκια μπας και βρεις καμιά ομπρέλα μπροστά να ελέγχεις κάπως τα παιδιά σου, φτάνεις 08.20 στην πλαζ και όλα τα μπροστά είναι πιασμένα με τους τρόπους που ανάφερα παραπάνω.

Και αν επιχειρήσεις να βγάλεις τη μπλούζα η οποία υποδηλώνει το άτυπο ρεζερβέ καταλήγεις να τσακώνεσαι με το σύμπαν. Με τον ψευτόμαγκα που σε απειλεί αν κάτσεις στην ξαπλώστρα που “έπιασε” αλλά και με τους υπαλλήλους μαριονέτες που δηλώνουν αναρμόδιοι. Βέβαια ξέρουν να βάζουν φρουρούς στα βράχια μπας και μπει κανείς τσάμπα.

Το να επιβλέψει κάποιος το κρίσιμο διάστημα 08.00-10.00 ώστε να μην παρατηρείται η ξεφτίλα του να καπαρώνει κάποιος ομπρέλα στις 08.00, για κάποιον που θα έρθει στις 12.00, μάλλον είναι πολύ δύσκολο. Εξάλλου πως να το ξεχωρίσεις… η μία ξαπλώστρα έχει κουβαδάκια/σαγιονάρες/τσάντες/πετσέτες/καπέλα και κόσμο, και η άλλη έχει μόνο μια μπλούζα. Άντε να βρεις ποιος έχει παραβεί τον κανονισμό της πλαζ… Ό,τι και να πεις είναι λίγο”.

  • “Το γεγονός ότι στις 9.30 πρωί κάθε μέρα και Σαββατοκύριακα είναι 25 λεωφορεία από ταξιδιωτικά γραφεία από όλη την Αθήνα εκεί και μπαίνουν από το πλάι χωρίς να περιμένουν μια χαρά κτλ δεν θα το σχολιάσει κάποιος”;

¨Πιστεύει κανείς κάτοικος της περιοχής ότι θα καταφέρει να βρει ξαπλώστρα αν φτάνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τόσα λεωφορεία; Δεν φταίνε αυτοί που βάζουν πετσέτες! Κι εγώ αυτό θα έκανα! Έχω ένα παιδί και είμαι εκεί 9 το πρωί και δεν βρίσκω ποτέ να κάτσω με τέτοια κοσμοσυρροή από τα πούλμαν, που εννοείται έχουν κάνει συμφωνία κέρδους με την πλαζ. Τρέχα εσυ κάτοικε από τις 7″.

  • “Ως μόνιμοι κάτοικοι δεν μπορούμε να πάμε στην δημοτική πλαζ”.

“Δημότης χρόνια, και αιμοδότης, αφού δεν υπήρχε κανένας να ελέγξει τα στοιχεία μου, πλήρωσα αναγκαστικά και μετά μου είπαν πως δεν έχει ξαπλώστρα… Δεν ήθελα να μπω και δεν επέστρεψαν πίσω τα χρήματα… Ξεφτίλες…”.

  • “Δεν βρίσκετε συνήθως ξαπλώστρες κ ομπρέλες και στην είσοδο δεν ειδοποιούν όταν πληρώνεις ότι είναι γεμάτα…”

Να διευκρινίσουμε ότι για δημότες και μόνιμους κατοίκους η είσοδος στη δημοτική ακτή στο Αυλάκι είναι για τις καθημερινές 2 ευρώ, ενώ για τα σαββατοκύριακα και τις αργίες 7 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη:

“Oργιάζουν κάθε βράδυ μπροστά στο Δημαρχείο στο Μενίδι και η αστυνομία… κοιμάται”! Καταγγελία

Καταστρέφουν μια ολόκληρη παραλία στο Πόρτο Ράφτη!!!

Όπου φύγει φύγει… Κάτοικοι στη Βάρη πήραν στο κυνήγι τους διαρρήκτες (βίντεο)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *