08/05/2024 2:42 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σάλος στο Μενίδι για το θέμα με τις φασαρίες και την αστυνομία

"Ότι μας έχουν ταράξει στην κλεψιά και χάνουμε τον ύπνο μας. ούτε αυτό μας πειράζει;"


Μεγάλη αίσθηση έκανε το θέμα για τις φασαρίες με τα μηχανάκια και τις μουσικές που γίνεται κάθε βράδυ μπροστά στο Δημαρχείο στο Μενίδι από νωρίς το απόγευμα μέχρι μετά τα μεσάνυχτα. Δημότες καταγγέλλουν πως η αστυνομία δεν κάνει τίποτα και παρακολουθούν απαθείς. Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ.

Οι κάτοικοι δίνουν συνέχεια σ αυτό, και με αφορμή το ρεπορτάζ για τις φασαρίες και την αστυνομία προκλήθηκε μεγάλη “κουβέντα” στο διαδίκτυο, όπου ειπώθηκαν πολλά και διάφορα. Ενδεικτικά αναφέρουμε…

“Το ότι το Μενίδι τροφοδοτεί με ναρκωτικά την μισή Αθήνα όλοι το ξέρουν αλλά δεν κουνιέται φύλλο. Αυτό δεν μας πειράζει δλδ? Ότι μας έχουν ταράξει στην κλεψιά και χάνουμε τον ύπνο μας. ούτε αυτό μας πειράζει?”

“Πρέπει να διαμαρτυρηθούμε, αλλά θέλει συνέχεια και με επιμονή. Δηλαδή πρέπει να μας σκοτώσουν για να βγούμε όπως τότε με το Μάριο; Πρέπει να γίνουν καταγγελίες μαζικές και στην εισαγγελία”.

“Όλα φταίνε, πρώτα τα ναρκωτικά πού έχουν γίνει μάστιγα και μετά ο θόρυβος η υπερβολική ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή πού μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τροχαίο και να προκαλέσει ακόμα και τον θάνατο!!”.

Διαβάστε ακόμη:

“Oργιάζουν κάθε βράδυ μπροστά στο Δημαρχείο στο Μενίδι και η αστυνομία… κοιμάται”! Καταγγελία

Καταστρέφουν μια ολόκληρη παραλία στο Πόρτο Ράφτη!!!

Όπου φύγει φύγει… Κάτοικοι στη Βάρη πήραν στο κυνήγι τους διαρρήκτες (βίντεο)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *