24/04/2024 11:32 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Βροχή” οι καταγγελίες στο Μενίδι! Γέμισε αστυνομικούς – “Θα ξανάρθουν;” ρωτάνε οι κάτοικοι

Αν η σημερινή ισχυρή αστυνομική δύναμη δεν ξαναεμφανιστεί στο Μενίδι, το φαινόμενο των ασυνείδητων νεαρών θα επναληφθεί


Μετά από πολλές καταγγελίες για το φαινόμενο που παρατηρείται τελευταία στο Μενίδι, να οργιάζουν αυτοκίνητα και μηχανάκια βάζοντας μουσικές στο τέρμα και με τα ντεσιμπέλ στο κόκκινο από τις εξατμίσεις και τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες που τρέχουν, κινητοποιήθηκε η αστυνομία και με μεγάλη δύναμη κάνει ελέγχους.

Συγκεκριμένα επί της Φιλαδελφείας και μπροστά από το δημαρχείο του Μενιδίου, γίνεται κάθε βράδυ μέχρι αργά χαμός. Ύστερα από μια πολύ σοβαρή καταγγελία κατοίκου της περιοχής που επανειλημμένως και δίχως αποτέλεσμα καλούσε την Άμεση Δράση για τη διατάραξη που γίνεται καθημερινά στην ευρύτερη περιοχή, το θέμα πήρε διαστάσεις.

Μωρά παιδιά και υπερήλικες με προβλήματα υγείας, ταλαιπωρούνται κι έχουν χάσει τον ύπνο τους όταν ασυνείδητοι οδηγοί χάριν επίδειξης κάνουν παντιλίκια, κόντρες, ξερογκαζιές και έχουν τα ηχεία τέρμα ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά ολόκληρες γειτονιές στον αέρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ενημερωθήκαμε πως έξω από το δημαρχείο Μενιδίου, βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, με jeep, περιπολικά, συμβατικά οχήματα και μοτοσυκλέτες της ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι διεξάγουν ελέγχους σε ότι ύποπτο περνάει από την περιοχή, βεβαιώνοντας κλήσεις σε παραβάτες.

Ο πολίτης, μέσα από το νέο του μήνυμα, ευχαριστεί το Policenews που δημοσιοποίησε την καταγγελία χωρίς λογοκρισία, αλλά και την ΕΛ.ΑΣ. για την άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους της περιοχής για πολύ καιρό.

Εκφράζει την ανησυχία του ωστόσο, πως αν η σημερινή ισχυρή αστυνομική δύναμη δεν ξαναεμφανιστεί στο σημείο, το φαινόμενο των ασυνείδητων νεαρών με τα αυτοκίνητα “club” και τις εξατμίσεις που πετάνε φλόγες, θα κάνουν πολύ σύντομα την εμφάνισή τους.

Θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε με νεότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη:

Πολλά τα κρούσματα – Στην παραλία του Θορικού σπάνε αυτοκίνητα και βουτάνε τσάντες

Χαμός στο Αυλάκι! “Ούτε στη Μύκονο τόσα λεφτά για είσοδο σε δημοτική πλαζ”

“Mας έχουν ρημάξει στις κλοπές στην Αρτέμιδα”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *