29/03/2024 10:53 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Θα μας σκοτώσει το πεύκο”! Σοβαρή καταγγελία στο Καπανδρίτι

Είναι 30 μέτρα έχει κλίση για να πέσει σε σπίτι μετά από εργασίες που έγιναν σε διπλανό χωράφι


Κραυγή απόγνωσης για το πεύκο που κινδυνεύει να πέσει σε σπίτι από κάτοικο της περιοχής: “Τι περιμένουν ήθελα να ήξερα, να πέσει το πεύκο και να σκοτώσει το παιδί μου ή εμένα και μετά μα βγουν και να λένε λυπάμαι, συλλυπητήρια κλπ”…

Στο Oropos News έφτασε μια πολύ σοβαρή καταγγελία πριν λίγες ημέρες. Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής ένα πεύκο 30 μέτρων έχει κλίση για να πέσει σε σπίτι μετά από εργασίες σε διπλανό χωράφι.

Η καταγγέλουσα έχει ενημερώσει τους αρμόδιους και ζητά την άμεση επίλυση του ζητήματος διότι όπως μας επισημαίνει ο κίνδυνος να πέσει στο σπίτι είναι μεγάλος και ζουν με τον φόβο αυτό.

Μεταξύ άλλων στην επικοινωνία της μαζί μας ανέφερε ότι “Μετά από εργασίες σε παρακείμενο χωράφι με μπουλντόζες πριν 15 μέρες, εκτός του ότι ξερίζωσαν δέντρα, γκρέμισαν και ένα τοιχοίο και μια αντιρίδα τα οποία υποστήριζαν το πεύκο.

Μετά το γκρέμισμα του τοίχου, ο πεύκος μετατοπίστηκε 70 εκατοστά πλησιάζοντας όλο και περισσότερο το σπίτι μου. Ο Δήμος έχει ενημερωθεί, η Ελληνική Αστυνομία, η Πυροσβεστική . Μάλλον περιμένει ο δήμαρχος να πέσει το πεύκο και να σκοτώσει το παιδί μου ή εμένα και μετά μα βγει και να λέει λυπάμαι, συλλυπητήρια κλπ. Η σιωπή είναι συνενοχή“.

Διαβάστε ακόμη:

Μυστηριώδης νεαρός κυκλοφορεί στα Καλύβια και προσφέρει 50ευρα σε κορίτσια!!!

Τρομακτικό τροχαίο στη Σαρωνίδα! Τούμπαρε το αυτοκίνητο (φωτό)

Ακόμα τους ψάχνουν! Τι απέγινε το ζευγάρι που “χάθηκε” στο Σούνιο;

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *