18/04/2024 5:09 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πανόραμα Βούλας: “Φορτηγούπολη γίναμε – Εκατοντάδες τόνοι από μπάζα στην περιοχή”

"Δεκάδες φορτηγά, τριαξονικα και μη, ανέβαιναν και κατέβαιναν προς το νεκροταφείο"


Στο Πανόραμα Βούλας τα φορτηγά πάνε κι έρχονται. Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες δεν έχει προηγούμενο. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε από τον θόρυβο και την ηχορύπανση. Ανεβαίνουν προς το νεκροταφείο, διατρέχοντας όλο το Πανόραμα και την Υμηττού και αδειάζουν τα… εκατοντάδες τόνοι μπάζα τους κάπου προς το νεκροταφείο”. Αυτά καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, που είναι στα… κάγκελα όλο αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα κάτοικος της περιοχής αναφέρει: “Η παρατήρηση έγινε τυχαία, ένα πρωινό, τώρα που καθόμουν στην άδειά μου, στη βεράντα, πίνοντας καφέ. Δεκάδες φορτηγά, τριαξονικα και μη, ανέβαιναν και κατέβαιναν προς το νεκροταφείο. Μου έκανε εντύπωση αυτή η έντονη και μεγάλη κυκλοφορία καθώς η όχληση ήταν μεγάλη.

Παρακολούθησα πλέον πιο προσεκτικά το θέμα τις επόμενες ημέρες και ιδού κύριοι. Εκατοντάδες, ναι κυριολεκτώ εκατοντάδες μεγάλα φορτηγά ανεβαίνουν προς το νεκροταφείο, διατρέχοντας όλο το Πανόραμα και την Υμηττού και αδειάζουν τα μπάζα τους κάπου προς το νεκροταφείο. Με εμφανή την ηχορύπανση από τις μηχανές τους, με μεγάλα ερωτηματικά για την επιβάρυνση του οδικού συστήματος της περιοχής και με προφανή θέματα κυκλοφοριακής ασφαλείας στην γειτονιά μας.

Ενώ μια άλλη κάτοικος εξίσου αγανακτισμένη και οργισμένη με όλη αυτή την κατάσταση τονίζει: “Αλλά και το βράδυ το ίδιο. Στις δύο, στις τρεις… Ειδικά στο κατέβασμα που είναι άδεια και χτυπάνε οι καρότσες τους. Δεν συζητάμε για τον κίνδυνο να παρασύρουν κάποιον πεζό ή ποδηλάτη, δεδομένου ότι οι δρόμοι είναι στενοί και σε πολλά σημεία χωρίς καλή ορατότητα. Πραγματικά είναι λες και μένουμε πάνω στη Λεωφόρο Αθηνών και όχι στη Βούλα στο Πανόραμα. Η ζωή μας, η καθημερινότητα μας. Έλεος… Το μόνο που ζητάμε είναι η τήρηση της νομιμότητας και η προστασία του βουνού.

Και ερωτώ; Ο Δήμος, η Δημοτική Αστυνομία και το Υπουργείο Περιβάλλοντος τι κάνουν; Μιλάμε για πλήρη υποβάθμιση της καθημερινότητας μας στο Πανόραμα.

Άμεσα να σταματήσει αυτή η δραστηριότητα και κυκλοφορία. Που υποβαθμίζει την ζωή μας, το περιβάλλον μας και το βουνό. ΆΜΕΣΑ”.

Διαβάστε ακόμη:

Μυστηριώδης νεαρός κυκλοφορεί στα Καλύβια και προσφέρει 50ευρα σε κορίτσια!!!

Τρομακτικό τροχαίο στη Σαρωνίδα! Τούμπαρε το αυτοκίνητο (φωτό)

Ακόμα τους ψάχνουν! Τι απέγινε το ζευγάρι που “χάθηκε” στο Σούνιο;

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *