29/03/2024 9:04 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Γαλλικά” και απρέπειες στο Λεωφορείο της Γραμμής 319, στα Σπάτα!

"Άκου να δεις, κουμάντο στην δουλειά μου κάνω εγώ, το κατάλαβες;"


Παρεξήγηση σε Λεωφορείο της Γραμμής 319 με συνοδεία “γαλλικών”! Την διαμαρτυρία της εξέφρασε μια εργαζόμενη, η οποία γυρνώντας από την δουλειά της πήρε το λεωφορείο για το σπίτι. Στη διαδρομή ανέβηκαν κάποιοι επιβάτες που ήρθαν σε κόντρα με τον οδηγό. Τα υπόλοιπα τα εξηγεί η ίδια αναλυτικά…

“Σήμερα το απόγευμα μεταξύ των ωρών 17:30-18:00, είχα πάρει το λεωφορείο 319 από το εκπτωτικό χωριό προς τα Σπάτα, γυρνώντας από την δουλειά μου. Σταματώντας στην στάση του Αττικού Πάρκου, ανέβηκαν μερικά άτομα και ο οδηγός χωρίς λόγο και αιτία τους ρώτησε αν πάνε στα Σπάτα ή όχι. Εκείνοι απάντησαν πως πάνε προς Δουκίσσης Πλακεντίας και τους λέει τότε πρέπει να πάτε στην άλλη στάση απέναντι.

Και οι άνθρωποι του είπαν το προφανές, ότι αφού κάνει κύκλο και γυρνάει το λεωφορείο, ποιο το πρόβλημα να μείνουν μέσα όπως είναι αντί να περιμένουν μέσα στην ζέστη;  Τα λεγόμενα του οδηγού ήταν ότι “ε, επειδή μπορεί να μπουν και άλλοι στις επόμενες στάσεις” (ότι να ναι).

Το λεωφορείο πληροφοριακά ήταν σχετικά άδειο παρόλο που είχε άτομα, και στις επόμενες στάσεις κατέβαιναν κυρίως παρά ανέβαιναν. Όταν μια κοπέλα του είπε κάτι, εκείνος απάντησε με πολύ μαγκιά “άκου να δεις, κουμάντο στην δουλειά μου κάνω εγώ, το κατάλαβες;”.

Και τέλος, ένας απ’τ α άτομα που κατέβηκαν, τον στόλισε με γαλλικά (ούτε αυτό είναι σωστό αλλά δικαιολογημένη η αγανάκτηση του) και ο οδηγός ανταποκρίθηκε βρίζοντας και απειλώντας τον πως θυμάται ποιος είναι και όταν κάνει αναστροφή και γυρίσει “θα τα πούνε και θα δει”.

Δεν είναι συμπεριφορά αυτό, σαν λεωφορείο που είναι οφείλει να παίρνει τον οποιοδήποτε θέλει να επιβιβαστεί (εφόσον δεν προκαλεί ζημιά και φθορές στο όχημα φυσικά).

Tην έχουν δει πολύ κάπως οι οδηγοί αστικών και θα ήθελα να αναφέρω ένα τυχόν περιστατικό αν συμβεί ξανά”.

Διαβάστε ακόμη:

Οι “χρυσές” ξαπλώστρες είναι εδώ…

Πόρτο Ράφτη – Αγ. Σπυρίδωνας! “15 ευρώ το σετ, 25 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση και από ποιότητα μηδέν”

“Ποντικοί” χτύπησαν (σε 20 λεπτά) δυο μεγάλες εταιρείες στις Αχαρνές

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *