19/04/2024 11:12 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πόρτο Ράφτη – Αγ. Σπυρίδωνας! “15 ευρώ το σετ, 25 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση και από ποιότητα μηδέν”

"Και πες οκ, να τα δώσω αν αξίζει, αλλά έλα μου ντε που η ποιότητα των υπηρεσιών είναι απλά τραγική… Και άμα τους πεις τίποτα σου ζητάνε και τα ρέστα"


Της… κακομοίρας έγινε με το θέμα που ανεβάσαμε προ ημερών στο anatolika24.gr, για το Πόρτο Ράφτη με τίτλο: “Τριτοκοσμική η κατάσταση στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα”. Από εκείνη την ημέρα (21?8) τα σχόλια πέφτουν βροχή, κι ο καθένας εκφράζει τις δικές του απόψεις.

Εντύπωση όμως μας έκανε το σχόλιο ενός αγανακτισμένου δημότη, ο οποίος πήγε για μπάνιο και όπως αναφέρει ο ίδιος την προηγούμενη Κυριακή στην παραλία του Άγιου Σπυρίδωνα που όντως όπως έχουμε τονίσει γίνεται χαμός όχι μόνο τα σαββατοκύριακα αλλά και τις καθημερινές, του ζήτησαν για ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες 15 ευρώ και ελάχιστη κατανάλωση 25 ευρώ.

Αν κι εσείς έχει μια παρόμοια εμπειρία καλό είναι να το δημοσιοποιήσουμε για να ξέρει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει και πόσο θα του κοστίσει το μπάνιο είτε τις καθημερινές, είτε τα σ/κ.

Αλλά διαβάστε τι αναφέρει ο ίδιος στο σχόλιό του:

“Είχα πάει την προηγούμενη Κυριακή και στις ξαπλώστρες του αριστερού μαγαζιού, προς το περίπτερο δηλαδή, για τις δύο μπροστινές σειρές ζητάνε 15€ το σετ και 25€ ελάχιστη κατανάλωση.

Και πες οκ, να τα δώσω αν αξίζει, αλλά έλα μου ντε που η ποιότητα των υπηρεσιών είναι απλά τραγική… Και άμα τους πεις τίποτα σου ζητάνε και τα ρέστα. Για βρίσιμο κυριολεκτικά.

Μια κυρία που ήταν με το παιδάκι της και την οικογένειά της τους τα χωσε και είχε δίκιο. Είναι κρίμα να εκμεταλλεύεται μια παραλία ο κάθε αισχροκερδής”.

Ρίξτε μια ματιά όμως και στα σχόλια άλλων αναγνωστών για το ίδιο θέμα:

26/08/2022 ΣΤΙΣ 20:28
Όταν ο κόσμος κοιμάται του καλού καιρού τα λαμόγια πάσης φύσεως(επιχειρηματίες, δημαρχεοι, βουλευταδες και οι λοιποί της συνομωταξιας) ξεσαλωνουν. Ξυπνήστε ζώα…σε λίγο θα σας βάλουν να πληρώνετε το οξυγόνο που αναπνέετε…

27/08/2022 ΣΤΙΣ 11:33
Η παραλία πριν μπουν οι πρώτες ομπρέλες εαν θυμάστε είχε μία κατασκευή που σε αυτή μόνο ναρκωτικά δεν χρησιμοποιούσαν. Εμένα ως δημότης με χάλασε που ξηλωσαν το βόλεϊ. Η παραλία είναι σαφώς καθαρότερη από πριν.

23/08/2022 ΣΤΙΣ 12:57
Οι ξαπλώστρες με ομπρέλες είναι πολιτισμός! Ωστόσο θα μπορούσαν -οπως γίνεται στο Αυλακι-να μην χρεώνουν την ξαπλώστρα μα να χρεώνουν μόνο ο,τι καταναλώσει κάποιος.
Στις ξαπλώστρες του Αγίου Σπυρίδωνα η μία ζήτησε 2,5 ευρώ ενώ η αριστερή πλευρά μου ζήτησε 10ευρω!!!!!!!!!!!!! Αυτά όντως είναι παραλογισμός..μα καλό είναι να κάνουμε ένα μπάνιο σαν άνθρωποι με την ξαπλώστρα μας,το καφέ μας κλπ

23/08/2022 ΣΤΙΣ 10:46
Εσύ πρέπει να είσαι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και μας δουλεύεις.

24/08/2022 ΣΤΙΣ 09:21
ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΊ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΊΑΣ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/2 ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΑΥΤΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ
ΌΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΈΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΟ ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΛΑΤΙΑ

23/08/2022 ΣΤΙΣ 10:35
Οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες καταλαμβάνουν πάνω από τα 3 /4 του χώρου και όποιος νομίζει ότι αυτό είναι και το νόμιμο είναι πολύ γελασμένοι.

23/08/2022 ΣΤΙΣ 15:44
ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΤΡΙΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ Π. ΡΑΦΤΗ ΓΕΝΙΚΆ? ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ. ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ!!! ΚΑΝΟΝ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ!!!!

23/08/2022 ΣΤΙΣ 10:21
Ειναι απαράδεκτο,το λιγότερο, να πλουτίζουν άνθρωποι εκμεταλλευόμενοι τις όμορφες παραλίες της Ελλάδας, που κάποτε ήταν για όλο τον κόσμο, ελεύθερες και για τους πλούσιους και για τους φτωχούς .
Όσο για τα σκουπίδια, δυστυχώς εκεί που υπάρχουν άνθρωποι,υπάρχουν και σκουπίδια!!!!!!!!

22/08/2022 ΣΤΙΣ 23:32
Καταρχήν όσοι έρχονται δεν σέβονται την παραλία αφήνουν τα σκουπίδια εκεί που κάνουν μπάνιο λες και είναι σκουπιδότοπος δεύτερων οι ομπρέλες δεν είναι σε όλη την παραλία οπότε όποιος δεν θέλει ομπρέλες ας πάει λίγο πιο πέρα έχει χώρο για όλους τρίτων σε όποιον δεν του αρέσει να πάει αλλού μόνο ζημιές μας κάνουν σε όλα και δεν μας προσφέρουν τίποτα.. δεν μπορούμε να πάμε στα σπίτια μας.. σεβασμός μηδέν προς τον τόπο μας..

22/08/2022 ΣΤΙΣ 18:27
Όλοι χωράμε και οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες των δημοτών αυτό που έχει σημασία είναι η καθαριότητα του χώρου ….δεν ξέρω ποιος ο Δήμος , το Λιμενικό , οι κάτοχοι των ξαπλωστρών• μήπως και εμείς οι ίδιοι που κάνουμε τα παράπονα πρέπει να το διατηρούμε καθαρό ? Αυτός πρέπει να είναι ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ όλων . Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και μόνο Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ όλα τα αλλά με καλη θέληση μπορούνε να ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ .

Διαβάστε ακόμη:

Όταν βρήκαν διάσημο ζωγράφο κρεμασμένο στο μπαλκόνι του στη Ραφήνα

Αυτή είναι η παραλία του Αγ. Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη που γίνεται χαμός (βίντεο)

“Ποντικοί” χτύπησαν (σε 20 λεπτά) δυο μεγάλες εταιρείες στις Αχαρνές

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

1 σκέψη για το “Πόρτο Ράφτη – Αγ. Σπυρίδωνας! “15 ευρώ το σετ, 25 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση και από ποιότητα μηδέν””

  1. Αναστασία Μαθιοπούλου

    Εγώ πάντως που έχω επισκεφθεί το συγκεκριμένο beach bar αρκετές φορές και ευγενέστατο προσωπικό συνάντησα (νεαρά παιδιά που τρέχουν μέσα στο λιοπύρι να σε ευχαριστήσουν) και οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι σωστές. Οι δυο πρώτες σειρές είναι πιο ακριβές γιατί είναι ξύλινες με μαξιλάρες επάνω, λογικό να είναι ακριβότερες… και αυτό το Σαββατοκύριακο μόνο. Καθημερινές είναι 10€ είναι χωρίς ελάχιστη κατανάλωση. Για το θέμα της καθαριότητας ευτυχώς που υπάρχουν οι οργανωμένες γιατί η κατάσταση είναι πραγματικά τραγική στο μέρος που είναι ελεύθερο για το κόσμο. Κάποιοι πάνε παραλία και νομίζουν ότι πρέπει να «βιάσουν» και να βρωμίσουν τον μέρος για να μην ξαναπατήσει κανείς!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *