28/03/2024 5:52 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η βίλα «φάντασμα» στο Νέο Βουτζά – Ποιος διάσημος κατοικούσε;

Λέγεται ότι οι εκτιμητές το κοστολόγησαν τότε στο 1.000.000 ευρώ


H συγκεκριμένη βίλα στο Νέο Βουτζά έχει πολύ μεγάλη ιστορία, αφού σ΄ αυτό το παλάτι έμενε επί πολλά χρόνια, ένας από τους μεγαλύτερους σόουμαν που έχουν περάσει από τις μουσικές σκηνές και γιατί όχι από την τηλεόραση. Εδώ και αρκετά χρόνια, περίπου οκτώ, κανείς δεν γνωρίζει τι απέγινε αυτό το σπίτι, όπως και ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται σήμερα ο ιδιοκτήτης του.

Το καλοκαίρι η Άννα Φόνσου όταν ρωτήθηκε σε μια συνέντευξη τι κάνει και που μένει ο Γιώργος Μαρίνος, γιατί περί αυτού πρόκειται, η ηθοποιός απάντησε πως δεν ξέρει. “Από τη μέρα που ο Γιώργος Μαρίνος με ευχαρίστησε για ό,τι έχω κάνει για εκείνον και μου είπε ότι θέλει να ζήσει τη ζωή του, όπως εκείνος επιθυμεί κόβοντας όλες τις σχέσεις που είχε με εμάς, δεν τον ξανά ενόχλησα ποτέ”, δήλωσε συγκεκριμένα.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον εξαφανσιμένο εδώ και πολλά έτη σόουμαν, έλεγαν πως βρίσκεται στη βίλα φιλοξενούμενος από κάποιους που τον γνώριζαν. Όσον αφορά τη βίλα στο Νέο Βουτζά ας ανατρέξουμε στο μακρινό 2014 τότε που η εφημερίδα “Espresso” είχε ασχοληθεί με το θέμα.

Έγραφε λοιπόν τότε: Αγριο θρίλερ με το παλάτι «φάντασμα» του Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά, την ώρα που τα ίχνη του σόουμαν είναι εξαφανισμένα! Τα τελευταία 24ωρα οργιάζουν οι φήμες ότι το πολυτελές καταφύγιο του καλλιτέχνη, το οποίο κάποτε έσφυζε από ζωή και φιλοξένησε τον ίδιο και τα αμέτρητα σκυλιά του, βγαίνει στο… σφυρί! Τι ισχύει όμως στ’ αλήθεια;

Ο καλλιτέχνης παραμένει άφαντος εδώ και πολύ καιρό και όσοι από το άλλοτε στενό περιβάλλον του έχουν επιχειρήσει να έρθουν σε επαφή μαζί του έχουν πέσει επάνω σε… τοίχο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο μοναδικός performer φιλοξενείται σε διαμέρισμα στην περιοχή της Βούλας και στο περιβάλλον του βρίσκονται πρόσωπα τα οποία δεν ανήκουν στον χώρο της showbiz. Οσοι δε επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους για να μάθουν πληροφορίες για τον αγαπημένο καλλιτέχνη λαμβάνουν ως απάντηση ότι «ο Μαρίνος είναι μια χαρά και δεν θέλει να επικοινωνήσει με κανέναν».

Πάντως, προτού φτάσει στο σημείο να απομονωθεί στον χώρο όπου βρίσκεται σήμερα, είχε δεχθεί πρώτα τη φροντίδα της Αννας Φόνσου, η οποία τον φιλοξένησε στο Σπίτι του Ηθοποιού μετά το έμφραγμα που υπέστη το 2015, και στη συνέχεια του παλιού καλού του φίλου Σταμάτη Φασουλή, αλλά και γνωστής επιχειρηματία που τον συνέδραμε οικονομικά και ηθικά. Μάλιστα, με τη βοήθειά της είχε εγκατασταθεί σε πολυτελή οίκο ευγηρίας στην Παιανία.

Το 2014 πρώτη η «Espresso» είχε φέρει στο φως την πληροφορία ότι ο μοναχικός καλλιτέχνης είχε αποφασίσει να πουλήσει σε τιμή ευκαιρίας το «παλάτι» του στην περιοχή, όπου πολλοί καλλιτέχνες έχουν χτίσει τα σπίτια τους – ο φακός της «Espresso» είχε καταγράψει τότε αποκλειστικά την κατάσταση της βίλας μέσα από μια σειρά φωτογραφιών, που έδειχναν, αν μη τι άλλο, εγκατάλειψη. Μάλιστα, λέγεται ότι οι εκτιμητές το κοστολόγησαν τότε στο 1.000.000 ευρώ, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης η τιμή είχε πέσει στα 700.000 ευρώ. Εκτοτε, όμως, δεν υπήρξε καμία άλλη ενημέρωση για την… τύχη του ακινήτου, που κάποτε έσφυζε από ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Μαρίνος είχε πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει και να πουλήσει τη βίλα, ύστερα και από τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μέσα σε αυτήν.

Ηταν τον Απρίλιο του 2012, όταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του από μια ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα και υπό την απειλή όπλου αφαίρεσαν κοσμήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας από το χρηματοκιβώτιο. Τότε, ο Γιώργος Μαρίνος ήταν σε συζητήσεις για να πουλήσει και το διαμέρισμα που είχε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στο οποίο έμενε όταν δεν επιθυμούσε να βρίσκεται στον Νέο Βουτζά, αλλά από τότε οι ενέργειες… πάγωσαν.

Διαβάστε ακόμη:

Χριστούπολη – Σπάτα: Από στολίδι… μόνο σκουπίδι! Γιατί κύριε Δήμαρχε;

“Μαγεία η Λούτσα”! Τι έγραφε ο Φρέντυ Γερμανός το 1960

Ραφήνα: Λαχτάρα με επιβάτη εν πλώ! ‘Επεσε και χτύπησε, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *