27/04/2024 8:00 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τους έσπασαν τα νεύρα στην Αρτέμιδα: “Γιατί ρε μάστορα να ακούω με το στανιό τον “Trasher” στη διαπασών;”

"Ο άλλος με την εξάτμιση χωρίς σιγαστήρα να σου χαλάει το μήνα και να τον στολίζεις με ότι σου 'ρχεται εκείνη τη στιγμή;"


Σπάσιμο νεύρων έχουν υποστεί στην περιοχή της Αρτέμιδας. Κάτοικος της περιοχής έδωσε το… έναυσμα για να ακολουθήσουν κι άλλοι: Έχουν στη διαπασών τη μουσική, οι εξατμίσεις χαλάνε τον κόσμο και τρέχουν με χίλια εντός της πόλης. Κι όπως λέει χαρακτηριστικά: “Γιατί ρε μάστορα να ακούω με το στανιό τον “Trasher” στη διαπασών”!

Αλλά καλύτερα διαβάστε τι αναφέρει ο ίδιος…

“Γιατί ρε μάστορα θα πρέπει να ακούω με το στανιό τον “Trasher” που σε φτιάχνει εσένα και χαλάει εμένα και μου τον έχεις με ανοιχτά τα τζάμια σου στη διαπασών; Μόνος δεν φτιάχνεσαι; Θες και παρέα;

Ο άλλος με την εξάτμιση χωρίς σιγαστήρα να σου χαλάει το μήνα και να τον στολίζεις με ότι σου ‘ρχεται εκείνη τη στιγμή;

Και τέλος ο άλλος πάλι, που νομίζει ότι βρίσκεται στο Nürburgring και τρέχει με 100 σε κατοικημένη περιοχή; Ειδικά τώρα που άνοιξαν και τα σχολεία.

Σε μια μικρή σχετικά πόλη (για να μην απλώσω παρά πέρα στα οδικά χάλια όλης της Αττικής) χωρίς δρόμους και ρυμοτομία, να ακούς καθημερινά για ατυχήματα, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Καθόλου καλά”.

Τα σχόλια φυσικά έδωσαν και πήραν κάτω από το post… Ενδεικτικά διαβάστε μερικά:

“Έλα έξω από το 3ο Νηπιαγωγείο. Απείρου κάλους σκηνές. Παρκάρουν ακριβώς μπροστά, αναγκάζοντας γονείς με παιδιά να περπατάνε στον δρόμο και το πιο ωραίο είναι πως περνάνε από το αντίθετο ρεύμα, παρκάροντας ανάποδα φυσικά, λες και και βγάζουν και τα δικά τους παιδιά από την πλευρά της λεωφόρου…..

Χθες στην ενημέρωση, η προϊσταμένη παρακάλεσε για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά …..δεν υπάρχει σωτηρία από τους ραγιάδες !!!!! Όσο για την σχολική τροχονόμο. Ο Θεός να την φυλάει από τους “γρήγορους” της περιοχής !!!!! Μακάρι να δούλευε το μυαλό τους στο 5% από ότι δουλεύει το καγκουροαμάξι τους ….

“Και φυσικά να μην πούμε και για το φανάρι λίγο πιο κάτω απο το Σκλαβενίτη που πέρσι είχαμε 3 φορές ατύχημα με παιδάκια( ευτυχώς ελαφριά περιστατικά) γτ κανένας δεν σταματάει στο φανάρι που εχει τοποθετηθεί για να περνάνε ως επί το πλείστον για τα παιδιά που σχολουν απο γυμνάσιο και λύκειο!!!
Απαράδεκτοι και πολλοί και οι ίδιοι με παιδιά στο αυτοκίνητο”.

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ! Επιτέθηκαν με πέτρες στο σπίτι του Γ.Γ. του Δήμου Σαρωνικού στις 2.30 το πρωί!!!

Πως ο πρ. Διοικητής του Α.Τ Ραφήνας ξεσκέπασε τον φονιά της Φαίης στη Νέα Μάκρη

Για βλάβη πήρατε στην Αρτέμιδα; Tι κρίμα! “Επισκευάζουμε μόνο τις μεγάλες βλάβες και όχι τις μικρές”!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

1 σκέψη για το “Τους έσπασαν τα νεύρα στην Αρτέμιδα: “Γιατί ρε μάστορα να ακούω με το στανιό τον “Trasher” στη διαπασών;””

  1. Εντάξει θα έρχομαι εγώ απ’ έξω να σας βάζω Hercules, SI4 (christian metal from spata), Stamos (Heavy metal from Spata), Scanner Ball of the damned full album και Leviticus Elijah On Carmel μουσικαρες.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *