19/04/2024 1:30 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όταν ο Ηλίας Ψινάκης “πέθανε” την Ειρήνη Παππά το 2018!!!

Θύμα διαδυκτιακής απάτης είχε δηλώσει ο τότε Δήμαρχος Ψινάκης


Ο Ηλίας Ψινάκης αλλά και η Ελένη Ανουσάκη «πέθαναν» την Ειρήνη Παπά στα social media το 2018! Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σταρ όπως όλοι πλέον γνωρίζετε έφυγε από τη ζωή χθες στα 96 χρόνια της. ‘Ομως οι δύο «φίλοι» της έγραψαν τον επικήδειό της δημοσίως τέσσερα χρόνια πριν…

Ο τότε δήμαρχος Μαραθώνα και κολλητός της μεγάλης πρωταγωνίστριας -κατά τους ισχυρισμούς του- έπεσε θύμα του διαδικτύου, που μετά τον Κώστα Γραβρά, «πέθανε» και την Ειρήνη Παπά. Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ο κ. Ψινάκης έγραψε για εκείνη όσα θα της έλεγε… μετά θάνατον, χωρίς να διασταυρώσει αν η είδηση ευσταθεί.

«Για μισό αιώνα, Ειρηνάκι μου, ταξιδέψαμε μαζί στο μισό πλανήτη. Μου έμαθες πολλά, μου γνώρισες όλες αυτές τις διεθνείς προσωπικότητες, που μας μάθανε πολλά, περάσαμε μια υπέροχη γεμάτη ευτυχισμένη ζωή και πολύ γέλιο…

Με έκανες πάντα υπερήφανο που είμαι Ελληνας, όπου και αν πηγαίναμε. Αυτό το ταξίδι μετά την απομόνωση αποφάσισες να το κάνεις μόνη σου» έγραψε στο προφίλ του και συμπλήρωσε:

«Να μου φιλήσεις τον Βισκόντι, τον Φελίνι, τον Τζεφιρέλι, τον Νίνο Ρόττα, τον Μενότι, τον Μάρλον, τον Κακογιάννη και ειδικά τον αγαπημένο μας Βασίλη Φωτόπουλο. Να μου τους φιλήσεις όλους. Ξέρεις εσύ» έγραψε, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από το Χιλιομόδι, αρκετά χρόνια πριν.

Για το μέγα ατόπημα του Ψινάκη που η ιστορία έχει αποδείξει ότι δεν είναι το πρώτο– μίλησε με οργή στην πρωινή εκπομπή του Εpsilon ο ανιψιός της Ειρήνης Παπά Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος χαρακτήρισε ντροπή όσα γράφτηκαν.

Και η Ελένη Ανουσάκη

Στα χνάρια του Ηλία Ψινάκη βάδισε και η Ελένη Ανουσάκη, η οποία έσπευσε να αποχαιρετήσει τη φίλη της Ειρήνη Παπά από το facebook.

«Η ζωή έχει δύσκολες, πικρές στιγμές. Η είδηση του θανάτου της μεγάλης Ελληνίδας και φίλης μου έφερε δάκρυα στα μάτια και θλίψη. Αχ, πώς περνάει τόσο γρήγορα ο χρόνος. Καλό ταξίδι, Ειρήνη μου. Πάντα θα σε θυμάμαι…» έγραψε, ενώ θύμα της fake είδησης θανάτου της σπουδαίας Ελληνίδας έπεσε και η Ρίκα Διαλυνά, που κοινοποίησε τη δυσάρεστη «είδηση» από κάποιο site.

Δείτε και την “κανονική” ανάρτηση του Ψινάκη, αυτή που ανέβασε χθες 14/09…

Διαβάστε ακόμη:

Τι συμβαίνει τελικά με το τροχόσπιτο στην Αρτέμιδα;

Πόρτο Ράφτη: Ενας φρικαρισμένος/οργισμένος γονέας γράφει…

Λιμενικό Ραφήνας: Επιχείρηση διάσωσης σκάφους ανοιχτά της Αγίας Μαρίνας

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *