20/04/2024 12:44 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα έβαψε μαύρα η χήρα του Γιώργου Τράγκα! Άσχημες εξελίξεις με τη διαθήκη

Χάνει όλη την αμύθητη περιουσία με ακίνητα σε όλο τον κόσμο, ράβδους χρυσού, μετρητά και πολλά ακόμη


Μαύρα, κυυριολεκτικά όμω, τα έβαψε η χήρα του Γιώργου Τράγκα. Μαύρα είναι τα μαντάτα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη Μαρία Καρρά, όσον αφορά τη διαθήκη του εκδότη – δημοσιογράφου. Οι κληρονόμοι παρά την τεράστια περιουσία που είχε ο Τράγκας δεν θα πάρουν απ΄ ότι φαίνεται μία!!!

Ο Γιώργος Τράγκας μπορεί να έχει φύγει εδώ και λίγους μήνες από τη ζωή, ωστόσο τα περιουσιακά του έχουν δρομολογηθεί με τέτοιο τρόπο, που οι κληρονόμοι του δεν μπορούν να καρπωθούν όσα απέκτησε ο δημοσιογράφος, με τη Μαρία Καρρά, τη σύζυγό του, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα, ουσιαστικά, χάνει όλη την αμύθητη περιουσία με ακίνητα σε όλο τον κόσμο, ράβδους χρυσού, μετρητά και πολλά ακόμη. Κι αυτό, γιατί μπήκαν στο στόχαστρο των αρμοδίων οικονομικών Αρχών.

Η δήμευση της περιουσίας του παρουσιαστή και ιδιοκτήτη Μέσων Ενημέρωσης, κάπως έτσι, ήταν μονόδρομος, με την Μαρία Καρρά μάλιστα να έχει κατηγορηθεί για συνέργεια, αν και επιχειρεί να ανατρέψει τις υπάρχουσες αποφάσεις, ώστε να καταφέρει να καρπωθεί την περιουσία του αγαπημένου της.

Προς το παρόν, πάντως, η Μαρία Καρρά έχει μείνει άκληρη και… άφραγκη ουσιαστικά. Το μόνο που της έχει απομείνει, όπως αναφέρει η εφημερίδα πρωτοσέλιδο περιοδικού είναι τα χωράφια από τον παππού της!

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση του Δημάρχου Δ. Μάρκου για το τροχόσπιτο στην Αρτέμιδα

Σήμερα γάμος γίνεται στο Πόρτο Ράφτη! Ποιος επώνυμος παντρεύεται

Τι “μαγειρεύει” ο Άκης Πετρετζίκης στη Ραφήνα; (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *