23/04/2024 11:20 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πόρτο Ράφτη: “Αφήστε και λίγο χώρο να περάσουν τα παιδιά για το σχολείο”!!!

Αγανακτισμένος γονιός γίνεται έξαλλος με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που τα αφήνουν όπου ναναι...


Πρόβλημα, και μάλιστα μεγάλο τείνει να γίνει στο Πόρτο Ράφτη η κατάσταση με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που δεν αφήνουν χώρο στα παιδιά και στους γονείς που τα συνοδεύουν να πάνε στο σχολείο. Για όλο αυτό φυσικά ευθύνονται οι γονείς που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο για το σχολείο και παρκάρουν χωρίς να σκέφτονται ότι δεν είναι μόνοι τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κλείνουν τον δρόμο και να δυσκολεύουν την πρόσβαση στο σχολείο.

Ένας αγανακτισμένος γονιός μάλιστα έφθασε σε σημείο να κινοποιήσει όλη αυτή την κατάσταση στο fb, μήπως και συγκινηθεί κανείς… Αναφέρει λοιπόν ο κ. Μιχαήλ Γεωμέτρης…

“Γονείς, αφήστε λίγο χώρο να περάσει και κανένας πεζός. Αυτός είναι ο δρόμος που κατηφορίζει στο Λιμάνι, λίγο πριν το Δημοτικό σχολείο.

Γράφουμε συχνά παράπονα για την Δημοτική αρχή, τι κάνει ο Δήμαρχος, τι κάνει το κράτος κ.ο.κ. και καλά κάνουμε.
Κι εμείς όμως, σαν πολίτες, μερικές φορές δεν είμαστε καλύτεροι. Δείτε πως παρκάρουν οι μαμάδες-μπαμπάδες-γονείς οδηγοί το ΙΧ αυτοκίνητο, ώστε να αφήσουν το παιδί τους στο σχολείο.

Δεν αφήνουν ΚΑΝΕΝΑ χώρο, να περάσουν με ασφάλεια οι άλλοι πεζοί γονείς με τα παιδιά τους, και να μην βγαίνουν να περπατάνε στον δρόμο.

Θα ήθελα από μια μεριά, να ήξερα. ΔΕΝ το καταλαβαίνετε ή το καταλαβαίνετε αλλά το ΙΧ σας μετράει πιο πολύ από την ασφάλεια των παιδιών;

Υπάρχει μια άσπρη γραμμή στην άσφαλτο, ένα όριο. Κάποιοι την σέβονται και αφήνουν πέρασμα στους πεζούς. Οι πιο πολλοί όμως όχι. Και κάνοντάς το αυτό, συχνά παρεμποδίζονται και οι ίδιοι.

Καλόν είναι να είμαστε κι εμείς πιο καλοί άνθρωποι. Αφήνετε χώρο να περνάει ένα παιδί τουλάχιστον, αν όχι και ο ενήλικας που το συνοδεύει.

Το ότι εδώ ποστάρω αυτό το θέμα, μπας και το δει κανείς και το κάνει πράξη, και όχι για να απαντήσει κάποιος ”ναι αλλά ο Δήμος δεν έχει πεζοδρόμια”, δεν χρειάζεται να το εξηγήσω ε; ΕΔΩ λέω για το θέμα τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ σε ΑΥΤΗΝ την δεδομένη κατάσταση. Τι κάνει ο Δήμος, είναι ένα ΑΛΛΟ θέμα, που δεν έχει να κάνει με το πως ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να παρκάρουμε ΕΜΕΙΣ”.

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση του Δημάρχου Δ. Μάρκου για το τροχόσπιτο στην Αρτέμιδα

Σήμερα γάμος γίνεται στο Πόρτο Ράφτη! Ποιος επώνυμος παντρεύεται

Τι “μαγειρεύει” ο Άκης Πετρετζίκης στη Ραφήνα; (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *