24/04/2024 8:27 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αυτό είναι το μαγαζί που κατεδαφίζει ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας! Έβαλαν μπρος οι μπουλντόζες

Για ποιούς λόγους πήραν την απόφαση να το γκρεμίσουν


Πριν 15 ημέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας επρόκειτο να κατεδαφίσει ένα μαγαζί που ανήκει στον χώρο του. Συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου γράφαμε… “Με απόφαση του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας και η οποία δημοσιεύτηκε στην “Διαύγεια” κατεδαφίζεται το μαγαζί που βρίσκεται απέναντι από την Πλατεία Ταχυδρομείου και το οποίο τα τελευταία χρόνια παρέμενε κλειστό”. Να λοιπόν που έφθασε η ημέρα και σήμερα οι μπουλντόζες έβαλαν μπρος…

Ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη οι εργασίες για την κατεδάφιση του καταστήματος Νο 4 (πρώην ΚΥΕ BASE) που βρίσκεται στην οδό Βασ. Παύλου, απέναντι από την πλατεία Ταχυδρομείου δίπλα στην Ψαροταβέρνα του Ντάλλα, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Ραφήνας

Όπως σας έχουμε ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας,αποφάσισε την κατεδάφιση του καταστήματος το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και πολλούς μήνες.

Η κατεδάφιση θεωρήθηκε αναγκαία όχι μόνο για την αισθητική αναβάθμιση του παραλιακού περιπάτου των επισκεπτών και χρηστών του λιμένα, αλλά και για λόγους δημόσιας ασφάλειας καθώς επίσης και για να συμμορφωθεί η ΟΛΡ Α.Ε με τα οριζόμενα στην απόφαση γνωμοδότησης του ΚΑΣ.

Πρόσφατα ορίστηκε και ο ανάδοχος του έργου και σήμερα αφού ξεπεράστηκαν όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια, ξεκίνησαν οι εργασίες.

Η δαπάνη για τις εργασίες κατεδάφισης,θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας.

Διαβάστε ακόμη:

Έκτακτο! Μην πίνετε νερό απ΄ την βρύση- Ανακοίνωση του Δήμου

Προαστιακός & Αττική Οδός: Πότε θα έρθουν στη Ραφήνα και πότε στο Λαύριο

Τι συμβαίνει με το ακατάλληλο νερό στην Αρτέμιδα;

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *